Het is vakantie! Geen lange blog en geen diepzinnige overpeinzingen had ik bedacht. Totdat ik me realiseerde: in vrolijkheid en plezier zit juíst een hele grote wijsheid…en wel over verbinden. Deze week stuitte ik op een heerlijke video, die me zo vrolijk maakt en die zó waar is, dat ik hem graag deel.

Vakantie is de tijd om je opnieuw te verbinden met jezelf, met de dingen die je blij maken en die je doen stralen van binnen uit. En het mooie zoals je in het filmpje ziet, je hebt maar één iemand nodig die straalt, durft te leven en plezier maakt vanuit zijn of haar hart…opdat er iets bijzonders ontstaat.

Lichtpuntje

Die man heeft lef. Hij danst en danst vol passie vanuit zijn innerlijke kracht en heeft lak aan ‘de status quo’ en andermans mening. Meewarig kijken mensen toe, ze lachen, voelen zich misschien wat ongemakkelijk, lachen hem misschien zelfs wel uit. Maar er is ook iets anders: bewondering. Die man heeft lef en maakt plezier, openlijk. Hij is met recht een lichtpuntje. Hij straalt van binnen uit. En wat gebeurd er? Zijn lichtpuntje schijnt haar licht uit, naar anderen. Mensen worden geraakt en dan…

Ik hoop dat jullie net zo genieten van het filmpje als ik en hoor graag jullie reacties. Waar word jij blij van? Wanneer voelde jij jouw lichtpuntje schijnen, en wat deed dit met je? Met anderen? En heb jij je wel eens verbonden in vrolijkheid gevoeld? Wil je je bijzondere ervaring delen, plaats hem dan in het reactieveld hieronder. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer we kunnen genieten en glimlachen…samen in vrolijke verbinding.

Ik wens voor iedereen: wees jouw eigen lichtpuntje, en straal.

Lieve groet,

Suzanne

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!