IK BEN

Suzanne Lommers

Stress en Trauma Coach

Moeder, healer en ondernemer

Bezig met het schrijven van een boek

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

“Herpak de Regie & Geef je Leven weer Ziel”

Foto van Suzanne Lommers die je recht aan kijkt. Stress less en live purely is mijn uitnodiging aan jou

Suzanne Lommers Ph.D, is Acceptance and Commitment Therapy Coach en Reconnective Healing Practitioner, gespecialiseerd in stress en trauma coaching. We leven in een wereld vol dromen en ambities. Sinds 2013 helpt Suzanne ondernemende levensregisseurs die wereld navigeren door te leren omgaan met stress en leven met Ziel.

“Al vroeg raakte ik – mede door een paar traumatische ervaringen – de connectie met mezelf kwijt. Op mijn 25e was ik zwaar burn-out. Het script van mijn leven was totaal verstoord. 

Ondanks deze waarschuwing creëerde ik ook in de jaren erna een stressvol leven. Inmiddels gepromoveerd wetenschapper vloog ik Europa door als project manager om een Europees Digitaal Museum op te zetten. In die tijd een baanbrekend project. Ik genoot enorm.

Ondertussen liep ik mezelf voorbij, was het alsof ik een stuk van meZelf miste, en voelde ik me vaak eenzaam. Wanneer je onvoldoende aandacht besteedt aan wat je Ziel je te vertellen heeft, dan raakt je script steeds verder verstoord. 

In mijn zoektocht naar herstel ontving ik mijn Persoonlijke Reconnectie. Hierdoor herstelde de connectie met mijn originele script en kon ik weer voelen wat wel en niet goed voor MIJ was. Ik werd Reconnective Healing Practitioner. En een paar maanden later … ontmoette ik mijn man. Toeval? 

Vervolgens leerde ik via ACT coaching hoe ik liefdevol voor mezelf kon zorgen. Ik leerde gezond omgaan met de stress en pijn die bij het leven hoort en ik ontdekte hoe ik mijn script kon herschrijven in lijn met dat wat mijn leven Zin en Ziel geeft. Ik werd ACT coach.

Inmiddels ben ik al 10 jaar eigenaar van PureConnect en hebben mijn man en ik twee prachtige en energieke kinderen waar we heel gelukkig mee zijn. Ons leven is geen succesverhaal. En dat is ok. Het is het leven, met alle ups en alle downs. Het verschil is dat ik nu effectief met de stress en pijn van alledag om kan gaan en dat ik weet wat voor mij echt belangrijk is. Dat is leidend in alles wat ik doe en dat is wat glans geeft aan iedere dag.

Dit is niet alleen voor mij weggelegd. Het is het ook voor jou. Het simpele feit dat jij geboren bent, maakt dat jij het volste recht hebt te genieten van jouw leven, ook al voelt dat nu misschien niet echt zo.

Wanneer je gezond leeft met stress en pijn, en wanneer je doet wat er voor jou echt toe doet, dan ga je rust ervaren, je innerlijk krachtig voelen, en intens voldaan. 

Het is mijn doel dat we allemaal leren hoe we de regie kunnen herpakken en hoe we Ziel en Zin aan ons script kunnen geven. Wanneer we dit allemaal gaan doen, dan gaan we dit ook automatisch aan alle mensen om ons heen meegeven: familie, partners, vrienden, klanten, collega’s en bovenal aan onze kinderen. Het is als die druppel zijn die valt in een spiegelgladde vijver… 

Check gerust mijn website om te zien hoe coaching en/of reconnective healing jou kunnen helpen, en maak vooral gebruik van het gratis gesprek dat ik aanbied.”

Opleidingen:
2022: Trauma-Focused Acceptance & Commitment Therapy, Psychwire, Dr. Russ Harris – Certificaat
2019: Reconnection Certified Practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl  – Certificaat
2015: Embodiment of the I AM, Puur Beweging, Maneesha Sluyser
2015: Foundational Reconnective Healing practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
2014: Basiscursus Acceptance & Commitment Therapy, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2014: Basiscursus Oplossingsgericht Coachen, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2014: Basiscursus Motiverende Gesprekvoering, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2013: Ph.D, Europe – On Air: Interwar Projects for Broadcasting, afdeling Sociale Wetenschappen, Universiteit Eindhoven
2012: The Art of Breathing I, The Art of Living
2012: Reconnective Healing Practitioner, Level I-II, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
2007: Cursus Stemvorming en Verstaanbaarheid
2003: Master Economische en Historische Studies, Universiteit Utrecht

Laten we connecten!

Via InstagramFacebook en LinkedIN deel ik regelmatig informatie en inspiratie in de vorm van blogs en inzichten over stress en leven met Ziel. Ik maak van het internet ook graag een plek van verbinding en bezieling. Zie ik je daar? 

Foto van Suzanne Lommers, die je uitnodigt haar te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Toffe graffiti muur op de achtergrond
4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@suzannelommers.com
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!