Herpak de regie en maak je leven elke dag een beetje meer JIJ

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Over Suzanne Lommers

Als ACT Coach en Reconnective Healing Practitioner met een specialisatie in stress, burn-out en zingeving help ik drukke gejaagde vrouwen onze ambitieuze wereld vol prikkels navigeren door te leren omgaan met stress, herstellen van burn-out, en leven met Ziel.

Wie ben ik en wat maakt mij gelukkig?

De rode draad door mijn leven is een zoektocht naar wie ik ben en hoe ik mijn leven in kan richten in lijn met dat waar ik blij van word. Het leven stelt je altijd uitdagingen. De kunst is op een gezonde manier met die uitdagingen om te gaan terwijl je goed voor jezelf en je lichaam zorgt. Iets waar ik inmiddels aardig goed in ben geworden. “Elke dag een beetje meer JIJ” is dan ook het thema van mijn Podcast.

Dit is niet altijd zo geweest. Ik heb stress gekend, last gehad van onzekerheden en perfectionisme. Ook was ik lang kampioen alle ballen in de lucht houden met werk en 2 jonge actieve kids. Ik ben het aangegaan om hiermee te dealen, wat onder meer leidde tot een carrière-switch. Van gepromoveerd internationaal project manager in de wetenschap werd ik ondernemer met een eigen coaching en healing praktijk.

Burn-out

Een andere rode draad is burn-out. Op mijn 25e viel ik om met een zware burn-out. Het heeft jaren geduurd voordat ik volledig hersteld was. 15 jaar later ging mijn partner onderuit met een zware burn-out. Ineens kwam alles in het huishouden en het gezin op mijn schouders terecht, en dat naast mijn eigen bedrijf.

Beide ervaringen hebben me inzicht gegeven in burn-out, haar fases, wat je tegenkomt, en ook wat je tegenkomt als partner, moeder, en in je relatie samen. En dat is niet niks! 

Je hoeft het niet alleen te doen

Aan jezelf toegeven dat er iets niet lekker zit, je burn-out bent, of dat je iets ‘anders’ of ‘meer’ verlangt voor jezelf kan best heftig zijn. De stap zetten om er vervolgens mee aan de slag te gaan kan dat ook zijn. Het is heel lonend om tijdelijk iemand in je leven te halen die je helpt naar jeZelf kijken. Zeker in geval van burn-out is dit priceless. Wanneer je stuk zit bewaakt de coach je proces en helpt je daar waar je brein moeite heeft om alles te overzien.

Wanneer je voor coaching en/of healing bij mij komt dan weet je dat je iemand met ervaring naast je hebt die je de juiste vragen stelt en je begeleidt met compassie en met respect.

Wat betekent dit nu praktisch?

Ik geloof dat iedereen uniek is en haar eigen vragen en uitdagingen heeft. Het liefst spreek ik je voordat je besluit voor coaching en / of healing langs te komen. Dit kan telefonisch of tijdens een online gratis Zoom call. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan bepaal jij de koers. Welke aanpak voor jou ook juist is, het doel is dat jij herstelt, de regie weer terugpakt & Zin en Ziel aan je leven gaat geven.

Waar kan ik je dan mee helpen?

Misschien heb je al van alles geprobeerd, gekocht, en is je een heleboel beloofd. Ik kan me voorstellen dat je huiverig bent, zeker wanneer je lijdt onder pijnlijke en lastige gedachten, gevoelens en zelfs ervaringen. Misschien zit je nu helemaal stuk door een burn-out, en voel je nul energie om met coaching aan de slag te gaan.

Wat maakt dat ik je dan wel zou kunnen helpen? Ik combineer eigen ervaring met wetenschappelijk bewezen effectieve healing en coaching methoden. Ik snap je, heb een goed gevoel van wat je doormaakt en werk met tools die uitermate geschikt zijn om jou te helpen in welke fase van je (herstel)proces je ook zit. Niks loze beloftes dus.

Via Reconnective healing – ik ben getraind door oprichter Dr. Eric Pearl zelf – verbinden we je op onderbewust niveau opnieuw met jouw originele script zoals het bedoeld is. Daarbij creëren we balans mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek, en zetten we je terug op je levenspad.

Tijdens de coaching blijft het niet bij praten. Je gaat op bewust niveau ervaren, oefenen en integreren. Ik combineer Acceptance & Commitment Therapy (ACT) met motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht coachen. ACT is bewezen effectief bij issues als depressie, spanning, PTSS en is steeds populairder onder therapeuten en andere zorg professionals. Na afloop ben je in staat op een nieuwe en gezonde manier met alle uitdagingen in het leven om te gaan en effectieve stappen te zetten om te doen waar je Ziel blij van wordt.

Zie de coaching en de healing afzonderlijk als heel krachtig. Gecombineerd zijn ze transformerend.

Wat mag je van mij verwachten?

Hoe je ook besluit met mij te werken, het zal maken dat je in korte tijd meer zult groeien dan je nu denkt te kunnen. Iets waar je zonder hulp misschien wel tientallen jaren over zou doen, leer je nu in een X aantal sessies. Dat is wat goede coaching doet. We doen dit als team vanuit een liefdevolle en respectvolle verbinding. Ik hou van duidelijkheid qua verwachtingen en prijs. Ik hou van praktische toepasbaarheid, ook wat alles ‘spiritueels’ betreft. Zonder oordeel werken we samen. Alles is bespreekbaar. Je mag helemaal jeZelf zijn, wat voor religie, kleur, taal of kledingsmaak je ook hebt. En, heel belangrijk, niets moet dat jij niet wilt!

Wat maakt mij anders en waarom ik?

Ik denk niet dat je kapot bent en gerepareerd moet worden. Er is niets mis met jou. We gaan de wijsheid die in jou zit naar boven halen en jouw script onderzoeken en aanpassen daar waar jij wilt. Natuurlijk brengt dit van alles in beweging. Echter, ik hou van lichtheid. Mijn sessies zijn hierdoor naast intensief (daar waar gepast) vaak doorspekt met humor en een lach.   

Voor zover ik weet ben ik de enige coach in Nederland die geschoold is tot Trauma-Focused ACT professional, en wel door dr. Russ Harris, arts, therapeut en wereldwijd bestseller auteur op het gebied van ACT. Als gevolg kan ik je helpen met allerhande stress klachten al dan niet gerelateerd aan trauma. Het mooie is dat ik je hierdoor zelfs kan helpen wanneer je helemaal niet over je trauma wilt praten.

Dit alles met als doel dat jij herstelt, de tools in handen hebt om de stress van het leven te navigeren, en in staat bent je leven elke dag meer in te richten in lijn met dat wat echt belangrijk voor je is.

Wat nu?

Denk je dat we een klik zouden kunnen hebben en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens zo’n gesprek beantwoord ik je vragen en onderzoeken we hoe ik je het beste kan helpen. Volg de link en kies de datum en tijd die jou het beste schikt. Ik stuur je een bevestiging met de inloggegevens voor het gesprek. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en help je graag. 

Opleidingen:

2022: Trauma-Focused Acceptance & Commitment Therapy, Psychwire, Dr. Russ Harris – Certificaat
2019: Reconnection Certified Practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl  – Certificaat
2015: Embodiment of the I AM, Puur Beweging, Maneesha Sluyser
2015: Foundational Reconnective Healing practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
2014: Basiscursus Acceptance & Commitment Therapy, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2014: Basiscursus Oplossingsgericht Coachen, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2014: Basiscursus Motiverende Gesprekvoering, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
2013: Ph.D, Europe – On Air: Interwar Projects for Broadcasting, afdeling Sociale Wetenschappen, Universiteit Eindhoven
2012: The Art of Breathing I, The Art of Living
2012: Reconnective Healing Practitioner, Level I-II, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
2007: Cursus Stemvorming en Verstaanbaarheid – Certificaat

Laten we connecten!

Via InstagramFacebook en LinkedIN deel ik regelmatig informatie en inspiratie in de vorm van blogs en inzichten over stress en leven met Ziel. Ik maak van het internet ook graag een plek van verbinding en bezieling. Zie ik je daar? 

Foto van Suzanne Lommers, die je uitnodigt haar te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Toffe graffiti muur op de achtergrond
4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!