In rust en ontspanning ontmoet je jezelf
coach en cliënt tijdens een sessie stress en trauma coaching

Stress Coaching

 Ben je toe aan een betere balans tussen werk en privé, meer hart en minder hoofd, en meer rust en vitaliteit? Wil je je weer in verbinding voelen met jezelf en je leven? Mijn stress coaching traject biedt de oplossing die je zoekt. 

Wat biedt Stress Coaching jou? 

Het doel van stress coaching is je te helpen de juiste balans tussen stress en ontspanning weer te vinden. Stress kan zowel door positieve als door negatieve situaties veroorzaakt worden. Als je merkt dat stress een negatieve invloed begint te hebben op je welzijn, dan is het raadzaam in te grijpen.

Tijdens het stress coaching traject leer je op een gezonde manier met stress om te gaan, zowel op het werk als in je persoonlijke leven. Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam en jezelf te geven wat je nodig hebt. Samen gaan we op zoek naar ontspanning en vullen we je dagen met activiteiten die echte voldoening brengen. Dit alles stelt je in staat om de controle terug te nemen, burn-out te voorkomen en te ontdekken waar jouw leven écht om draait. 

 

“Thuis is er weer plezier en rust.” – Sabrina

 

Waarom kiezen voor Stress Coaching bij Suzanne Lommers?

Mijn stress coaching is altijd afgestemd op jouw unieke behoeften en situatie. Of je nu preventief wilt werken aan je stressniveau of in een stressvolle situatie zit die je wilt aanpakken, ik bied je de ondersteuning en tools die je nodig hebt.

Voor mij staat een veilige en respectvolle omgeving centraal. Ik creëer een plek waar je vrij kunt spreken over alles wat er in je hoofd en hart omgaat. Door naar je te luisteren, je uit te dagen en nieuwe perspectieven te bieden, begeleid ik je op weg naar meer rust en balans.

Mijn benadering is gebaseerd op mindfulness, ervaringsgericht leren en oplossingsgericht denken. Daarnaast integreer ik psycho-educatie om je inzicht te geven in hoe stress werkt in je lichaam en geest. Begrip maakt dat je stress sneller herkent en in het moment eenvoudiger andere keuzes maken. We werken aan het zetten van stappen buiten je comfortzone, terwijl je jezelf liefdevol en met zorg behandelt gedurende het hele proces.

Ik werk met de methoden: (Trauma-focused) Acceptance & Commitment Therapy, Motiverende Gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen. Dit combineer ik met mindfulness, meditatie, planning en focustechnieken, en ademhalingsoefeningen.

Foto van vrouw die een kussen knuffelt met haar ogen dicht terwijl ze op bed ligt. Innig tevreden. Van stress naar rust coaching heeft haar geholpen

Welke effecten kun je verwachten?

Je gaat stevig staan in je eigen leven en voelt een diepe rust, welke stress en pijn de dag ook met zich meebrengt. 

“Ik loop weer rechtop, geef makkelijk mijn mening waar ik dat eerst niet deed, stel duidelijke grenzen, en voel me veel krachtiger van binnen.” – Erika 

“Ik merk dat ik veel meer ruimte voor mezelf voel. Ik neem nu echt de tijd om te voelen wat er in me omgaat aan gedachten en emoties” – Anke

Je hebt helder wat jouw leven Zin en Ziel geeft waardoor keuzes maken heel makkelijk is. Je relaties worden dieper, ook met jezelf. En je maakt keuzes in je werkende leven die meer in lijn zijn met jeZelf zodat rust, balans tussen ontspanning en inspanning, en voldoening de weg naar je carrière vinden.

“Ik besloot mijn consulten in mijn Dierenkliniek 5 minuten langer te maken. Leek heel tegenstrijdig, maar ik heb een veel dieper en fijner contact met mijn klanten, de dieren vinden het prettig en ik heb meer klanten dan ooit.” – Alexandra

“Ik zat in een baan waar ik niet blij was en had enorm last van faalangst. Nu voel ik me zeker, heb mijn baan opgezegd en ben een andere weg ingeslagen.” – Sabrina

 

Ontspannen jezelf zijn en tegelijkertijd doen wat je te doen hebt.

Met deze vragen kan je bij een stress coach terecht

Bij een stress coach kun je met een grote diversiteit aan vragen terecht. Denk aan onder meer:

✔️ Hoe herken ik stresssignalen?

✔️ Welke praktische tools kan ik gebruiken om stress te verminderen? 

✔️ Hoe kan ik effectiever omgaan met stress?

✔️ Wat is de weg naar herstel na een burn-out?

✔️ Hoe kan ik een overbelaste collega, teamlid of werknemer ondersteunen?

✔️ Wat kan ik doen als stress me ziek maakt?

In je kracht met coaching bij PureConnect Suzanne Lommers

Hoe verloopt een Stress Coaching traject?  

Mijn coaching is op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Het traject omvat 3 fasen.

Het intakegesprek:
Het begint met een grondig intakegesprek waarin we jouw situatie en verwachtingen bespreken. We creëren een aangepast plan dat naadloos op jouw behoeften aansluit. We onderzoeken jouw stressoren en bepalen of we ons richten op preventie of interventie. Aan het einde van het gesprek evalueren we of er een goede klik is tussen ons. Is dit het geval dan starten we met jouw coach traject. 

 Het coachtraject:
Tijdens het coach traject werken we aan jouw doelen door middel van coach gesprekken en praktische oefeningen. Ook werken we desgewenst met mindfulness, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Tijdens het traject bewaak ik jouw coach doelen en ben er om je te motiveren en steunen in je proces. 

De eindevaluatie: 
Tijdens het laatste gesprek evalueren we jouw coachdoelen en het proces. Hebben we de doelen bereikt? Wat heb je gewonnen en wil je in de toekomst nog aanpakken? Een evaluatiegesprek wordt vaak ervaren als heel lonend, omdat het goed is stil te staan bij waar je vandaan kwam en wat je allemaal hebt bereikt voor jezelf. 

“Heel verrassend en ik moest vaak ook erg lachen. Suzanne brengt humor in haar sessies” – Alexandra

“Door haar rustige aandacht en gerichte vragen voelde ik me helemaal op mijn gemak. Suzanne gaf me zo alle ruimte om bij mijn oplossingen te komen” – Karen

 

Zakelijk coach traject

Voor zakelijke doeleinden kun je mij ook inschakkelen voor een stress coaching traject. Hierbij beginnen en eindigen we vaak met een driegesprek met de leidinggevende en de coachee. Zo bespreken we transparant de coachdoelen en stellen we deze vast in een gepersonaliseerd coachplan. Na afloop evalueren we het traject, bespreken we de behaalde doelen en kijken of er eventuele vervolgstappen nodig zijn.

 

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Heb je interesse in stress coaching? Wil je overleggen of dit traject geschikt voor je is? Als je voelt dat het tijd is om ‘meer’ te realiseren voor jezelf, aarzel dan niet langer. Plan nu een vrijblijvend oriëntatiegesprek in en ontdek hoe ik je kan helpen stress te verminderen en rust, ontspanning en voldoening in je leven te integreren.

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach met een specialisatie in zingeving, stress en trauma. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dankzij een burn-out op mijn 25e en als partner van iemand die door een burn-out is gegaan ben ik op dit vlak niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je potentieel te gaan leven.

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & Online

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!