Reconnection ervaringen

Wil jij weten hoe mensen hun Reconnective healing sessies ervaren? En wat hun Persoonlijke Reconnection voor hen hebben betekend over tijd? Deze Reconnection ervaringen komen recht vanuit het hart en zijn er om je te inspireren en een beeld te geven van wat deze vorm van healing voor jou zou kunnen betekenen.  

Reconnection ervaringen:
Tijdens de sessies

 

“Ik voelde heel lang een lekker warm gevoel. Ik voelde op een gegeven moment kriebel in mijn keel en moest kuchen. De hele sessie voelde ik me licht, vreugdevol en een gevoel van dankbaarheid.”

 

“Ik voelde vrij snel een soort energie stroompjes door mijn lichaam, vooral links. Op een gegeven moment kreeg ik het ook heel warm, eerst in mijn hoofd, en later mijn linkerhand, en daarna mijn buik. Het was zo’n fijn geborgen gevoel. Na afloop voelde ik me heel ontspannen.”

 

“Ik ervoer tijdens de sessie echt een hele diepe ontspanning. Het was alsof ik sliep, maar ik sliep niet. Ik voel me zo ongelooflijk ontspannen, en ook heel licht. Nu ben ik even heel moe en ga zo thuis even slapen.”

 

“Ik voelde niet zoveel tijdens de sessie. Op een gegeven moment had ik het idee dat er handen op me werden gelegd. Het voelt alsof er iets in mijn familielijn is genezen, anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Nu kan ik met een gerust hart bevallen.”

 

“Het was op een gegeven moment ineens alsof het licht aanging. Het werd heel helder en licht. ‘Nu is het goed’, dacht ik. ‘Het licht is aan’. 

Reconnection ervaringen:
Na afloop

 

“Ik heb het gevoel dat alles er al is en dat ik het niet per sé buiten mezelf hoef te zoeken. Zo fijn! Ook do ik ’s avonds voor het slapen gaan nu zelf een soort van healing. Ik val daar zo rustig van in slaap. En eerder sliep ik erg slecht, dus dat is fantastisch. Eerder kon ik zoiets ook niet.”

“Ik heb flinke ADD en ervaar daar veel problemen mee. Na mijn Persoonlijke Reconnection lukte het me ineens om zelf mijn administratie goed te voeren. Iets waar ik eerst hulp voor inschakelde. Ineens begon ik met opruimen, weggooien, systeem aanbrengen. En nu doe ik het gewoon zelf!
Ook voelt het alsof mijn derde oog open is gegaan en er een soort van grote innerlijke schoonmaak plaatsvindt. Er zit zoveel opgeslagen in mijn buik. Er is veel gebeurd en nu wordt dat schoongemaakt. Het voelt heel goed voor mij.”

“Al na de eerste van de 2 sessies had ik het gevoel dat ik ‘er weer was’. Ik voel weer allebei mijn benen op en in de grond. Ik voel me gecentreerd, stevig, en heel heel rustig van binnen. Ik maak me niet meer zo druk om dingen en ook bij mijn partner lukte het me laatst om het moment om te draaien toen hij heel gestresst raakte van iets. Ik was in staat om anders dan eerder te reageren, waardoor hij ook rustiger werd. Echt zo fijn.”

Uitgelicht: De Reconnection ervaring van Alexandra

Alexandra: 

Ik kwam binnen bij Suzanne met de vraag: Is dit het nou? Wil ik dit wel, mijn leven zoals het nu is? Ik heb twee prachtige zoontjes en een eigen bedrijf. Altijd was ik aan het rennen. Ik had heel diep het idee: Dit heb ik nu eenmaal gekozen en dit moet ik volbrengen. Ik zat hier helemaal klem in. En ik wilde rust, veel meer rust. 

Ik besloot voor coaching te gaan bij Suzanne. Ik had heel veel strenge verwachtingen van mezelf en anderen. Een belangrijke vraag voor mij werd: Ben ik ertoe bereid om mijn verwachtingen te laten vieren? Het duurde even maar uiteindelijk kon ik volmondig ‘ja’ antwoorden op die vraag. Ik leef nu minder strikt en volgens ‘de’ regels. Ik denk niet meer zoveel na als eerst. Ik volg nu mijn hart. Anders was ik bijvoorbeeld gek geworden vorig jaar, toen mijn vader ziek was, overleed enzo. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik ze graag zou zien, toch heb ik nu het gevoel dat ik alles aankan. 

Rust heb ik nog steeds niet in mijn leven. Ik realiseer me nu dat ik niet letterlijk meer rust wil. Er zijn juist meerdere leuke nieuwe dingen. Ik ben een bruisend leventje ingestapt, waar ik enorm van geniet. Dat geeft me voldoening en rust. 

Na de coaching wilde ik ook graag het Reconnective healing traject doen. Het bleef maar trekken. Eerlijk gezegd leek ik er eerst na afloop weinig van te merken. Maar langzaam leken dingen ineens meer te gaan stromen en maakte ik weer echt contact met mezelf zoals ik mezelf 10 jaar geleden kende. 

Het was een heel proces en ik ben er als een ander mens uitgekomen. Ik ga anders met mezelf om en ook met mijn zoontjes. Het is leuker en vrijer thuis. Ik ben anders naar situaties en relaties gaan kijken. Ik heb dingen leren loslaten.

Nu herken ik mezelf weer. Ik kom weer tot bloei, tot leven. Er komen hele leuke dingen langs, mensen die ineens op mijn pad komen. Ik krijg telkens terug dat ik heel erg veranderd ben. Voor mij voelt dit alles gewoon heel goed!

Suzanne: 

Alexandra, waarom wil je je verhaal hier zo openlijk delen?

Alexandra:

Omdat ik echt denk dat wat jij biedt zo goed zou zijn voor iedereen. De vaardigheden die je meegeeft in de coaching, maar ook de veranderingen in je leven dankzij de Reconnection. Ik wil andere vrouwen gewoon inspireren, wat het je opbrengt wanneer je er echt voor gaat en ervoor openstaat om dit voor jezelf te doen. Het is indirect ook zo goed voor mijn kinderen geweest. Vandaar!

Suzanne:

Geweldig. Dankjewel voor je vertrouwen tijdens het traject en dat ik dit op deze manier mag delen. 

.Reconnection ervaringen:
Over Suzanne

 

“Suzanne is een fijne, vrolijke vrouw die veel rust uitstraalt. Ze gaf me een heel welkom gevoel en ze reageerde heel fijn toen mijn lichaam tijdens de sessie begon te bewegen. Ik voelde me heel veilig bij haar.”

 

Suzanne is afgestemd op haar cliënten. Weet een veilige sfeer te maken in korte tijd. Er is vertrouwen en rust. Ze laat je helemaal jouw eigen ervaring hebben en is daarbij in de healing.”

“Suzanne is een heel fijn persoon die veel rust uitstraalt.”

“Ik vind het heel fijn dat Suzanne geaccrediteerd reconnective healing professional is en dat ze via dr. Eric Pearl en de Reconnection LLC dit heeft geleerd. Ze is heel gedegen, heeft kennis van zaken en is gewoon een heel fijn mens.”

 

4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

Workshops

19 nov, 14.00-15.00u
24 nov, 10.00-11.00u

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Logo doterra certified essential oil specialist. Suzanne Lommers is een gecertificeerd wellness advocate voor doterra

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!