In de aflevering van vandaag gaan we in op het fenomeen ‘levensmissie’. Het houdt veel van mijn cliënten bezig en jou misschien ook. Vraag jij je wel eens af wat nu jouw levensmissie is? En maakt het niet weten ook van alles bij je los? 

Wanneer je het gevoel hebt je levensmissie niet te leven dan kan dat heel veel stress bij je losmaken. Je kunt er van alles van vinden, want “Je zou het moeten weten toch?” Ook brengt het allerlei gevoelens met zich mee. We hebben allemaal het beeld dat je levensmissie weten en leven een immense vreugde en richting met zich meebrengt. Ja toch? En het niet weten…nou dat is absoluut niet ok. Dan sta je van jezelf af. Leef je niet het leven zoals het bedoeld was. 

Wat nu als ik je vertel: Het niet weten van je levensmissie is echt helemaal ok? 

Luister, want in deze krachtige aflevering gaan we het erover hebben. 

Ik wens je ongelooflijk veel luisterplezier. Heb je mooie inzichten? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Heeft deze aflevering je aan gezet en wil je gelijk aan de slag om jouw leven echt meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht. 
(LET OP: andere datum dan in de podcast aflevering genoemd.)

Wat gaan we doen? “Op zich gaat alles goed, en toch…” Ontdek jouw Levenskompas en hoe je met behulp hiervan je dag nog meer van jou mag gaan maken. Je dag nog meer voldoening mag geven. Zodat ook dat gestresste of gejaagde gevoel mag oplossen en je meer vanuit jeZelf gaat leven, je dag plant en ACTie onderneemt. Pilot datum: 19-5, met 8-10 deelnemers. Doe je mee? Stuur me een bericht of een DM via Instagram @suzannelommers.
Early Bird: 15% korting t/ 30 April.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je op⁠ www.suzannelommers.com/gratis⁠ aan voor mijn gratis video cursus over innerlijke rust. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het formulier in op⁠ www.suzannelommers.com/contact⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠deze pagina⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠https://www.suzannelommers.qa⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

In deze aflevering: 

  • leer je wat maakt dat het niet weten van je levensmissie zoveel stress oplevert
  • ontleden we de betekenis van het woord levensmissie
  • duiken we in de emoties die gepaard gaan met het ‘niet weten’
  • ontdek je de kracht van loslaten
  • onderzoeken we hoe je gelukkig kunt leven in het ‘nog’ niet weten
  • wat het jeZelf leren kennen met jouw levensmissie vinden te maken heeft

LINKS:

Connect met me op Instagram, Facebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!