Help, mijn partner is Burn-out! Coaching

(of anderszins uitgevallen)

Brengt vitaliteit, verbinding en plezier terug in je leven en gezin

Help, mijn partner heeft een burn-out!

 

Je partner is burn-out en ligt er totaal af. Je weet, dit gaat heel lang duren. 

Je stelt je erop in. Maar toch… 

Ineens komt alles qua huishouden en gezin op jouw schouders terecht. En dat naast je werk. 

Soms heb je het gevoel dat je er nog een kind bij hebt.

Alles is onvoorspelbaar. Het ene moment zegt je partner wel iets op te kunnen pakken. Het volgende moment lukt dat toch niet en moet jij alles laten vallen om het alsnog te doen. 

Een relatie hoort gelijkwaardig te zijn en dat is met een partner met burn-out gewoon niet. Jij draagt alles en dat kan echt heel eenzaam voelen.  

Je omgeving snapt het lang niet altijd. Familie vindt dat hij “inmiddels wel beter moet zijn”. Je voelt je bezwaard en ongemakkelijk naar andere ouders op het schoolplein wanneer hun kind weer niet bij jullie thuis kan komen spelen. 

Tegelijkertijd wil je je partner helpen om beter te worden. Je wilt voor hem/haar zorgen en dat kost bergen energie. Het herstel gaat traag met ups en downs.

 

Life coaching traject in Utrecht of online met Suzanne Lommers

Maar heel eerlijk…

 

Je voelt soms ook irritatie, wrok. Je bent zo moe en krijgt steeds meer behoefte aan ruimte en tijd voor jezelf. Tijd voor leuke dingen met je kinderen. 

Je vertrouwen in je partner en zijn herstel is soms ver te zoeken. En die donderwolk die vaak in huis hangt ben je af en toe ook echt zat. Je denkt wel eens: was hij/zij maar niet thuis nu. En over die gedachte kan je je ook weer schuldig voelen.

Je bent moe. Het voelt zwaar. Al die ballen die je iedere dag weer in de lucht hebt te houden. En soms lijkt het herstel van je partner nog steeds heel ver weg. Je beseft dat er iets anders moet, want dit hou je zelf niet lang meer vol. Help!

Vrouw gooit gefrustreerd haar papieren in de lucht op kantoor. Laatste moment stress vanwege slechte planning is niet handig wanneer je zonder stress op vakantie wilt gaan.

Het is tijd voor Hulp! 

Heb je een partner met burn-out dan heb je dit allebei te overwinnen, omdat het ook een enorm effect heeft op jouw leven als ‘partner van’.

Voor jezelf zorgen in deze tijd, lief zijn voor jezelf, is cruciaal.

Ruimte, tijd en plezier voor jezelf creëren binnen deze omstandigheden is een must.

En werkelijk waar, het kan en mag ook anders voor jou. Minder r*k. Fijner. Relaxter. Meer jij.

 Zodat je overeind blijft in deze tijd zonder je energie te verliezen. En ja, dat alleen al is echt een hele prestatie! 

 En zodat je kan en mag floreren, met dingen waar jij blij van wordt.

Hoe zou het zijn wanneer je jezelf toestaat dit te mogen in deze fase waar jullie samen doorheen gaan?

Vrouw gooit gefrustreerd haar papieren in de lucht op kantoor. Laatste moment stress vanwege slechte planning is niet handig wanneer je zonder stress op vakantie wilt gaan.

Speciaal voor jou is er het
Help, Mijn Partner is Burn-out! Coaching Traject

 

Met dit traject help ik je uit jouw dal te klimmen. Er moet iets veranderen. Je houdt al die ballen in de lucht en het gaat niet meer. 

Dit traject maakt dat je niet langer alleen bent. Ik loop met je mee als coach en als ervaringsdeskundige, omdat ik zelf een burn-out heb meegemaakt en partner ben van iemand die door een langdurige burn-out is gegaan. Je krijgt dus niet alleen support, maar ook een schat aan professionele expertise en persoonlijke ervaring. 

Dit traject biedt je een veilige plek, een luisterend oor, humor, en iemand die je uitdaagt. Zo help ik je lastige dingen in de ogen te kijken en aan te gaan. Ik help je helen en rouwen daar waar nodig. 

En ik daag je (met respect) uit nodige veranderingen door te voeren zodat jij je weer vitaal en goed voelt. Zodat jij weer met plezier in je leven, je gezin en in je dag staat, ook tijdens deze fase in jullie gezin.

Kortom: dit traject is een plek om te lachen, te huilen en weer te floreren.

 

Jouw resultaten:

➡️ Je bent in staat op een krachtige, gezonde manier met de stress en onvoorspelbaarheid thuis om te gaan, waardoor je je energieker voelt. 

➡️ Je ondersteunt jezelf vanuit zelfliefde en -compassie.

➡️ Je doet zonder schuldgevoel weer een aantal activiteiten per week waar jij je aan oplaadt terwijl je gezin zichzelf bedruipt.

➡️ Je communiceert op een fijne manier met je partner en bent goed in staat je grenzen aan te geven en te bewaken. Dit geeft jullie allebei rust, duidelijkheid en vertrouwen. 

➡️ De hele sfeer in huis voelt lichter, alsof je het niet meer allemaal in je eentje hoeft te doen.

➡️ Je merkt dat je ‘speelse versie’ weer tevoorschijn komt en dat je vaker lacht en grapjes maakt.

 

Van Help! naar Hulp!

Wat krijg je?

Ervaar het comfort, de steun en de kracht van samen werken aan jouw groei met een coach die je begrijpt en er voor je is. 

Dankbaar zijn laat je innerlijk glimlachen en brengt rust

Intakegesprek 

à 1 uur

Tijdens dit gesprek maken we kennis. Samen onderzoeken we waar je vastloopt, hoe je het graag anders wilt voor jezelf. En we bekijken wat je nodig hebt om daar te komen.

Het is een krachtige sessie omdat we ons gaan verbinden met je toekomstige jij. Omdat we je verlangens naar boven gaan halen, en ons verdiepen in dat wat maakt dat het nu niet lekker met je gaat.

Aan het einde van het gesprek stellen we vast of we een klik hebben en samen aan de slag gaan. Is het antwoord ja, dan stel ik een coachtraject voor je samen op maat. Met jouw goedkeuring gaan we aan de slag.

6 Coachgesprekken 

à 1 uur

Tijdens de coachingsgesprekken gaan we de diepte in met de doelen die we hebben vastgesteld. Deze gesprekken zijn een ware safe space voor je hart en je hoofd en vinden invulling in lijn met dat wat nodig is op dat moment.

Je leert levensvaardigheden die je helpen de stress en situatie thuis op een gezonde manier te navigeren. Zo verlies je minder energie en kom je in je eigen kracht te staan.

En je leert waar je echt voldoening uithaalt en hoe je daar invulling aan geeft. Hoofd en hart zijn weer in balans. Je gaat weer lachen.

Sessie zijn in overleg in Utrecht, via online of al wandelend in de natuur.

Dit traject draait om dingen in je leven veranderen, anders doen dan je deed. Tijdens en tussen de sessies door ga je aan de slag. Zo bouw je nieuwe skills en nieuwe gezondere gewoonten op. Ik help je hierbij. 

1 Evaluatiegesprek 

à 1 uur

Een maand na ons laatste gesprek evalueren we jouw traject. We blikken terug op de start van het traject, evalueren wat je hebt geleerd, en hoe het is gegaan. Ook blikken we vooruit. Wat wil je zo houden? En waar is nog winst voor je te behalen? Het is een sessie die je empowered, zoals deze opmerking van een cliënt je laat zien. 

Wat een verrassende sessie. Ik dacht van te voren: Waarom ga ik dit eigenlijk doen nu? Maar het was zo fijn om te zien waar ik vandaan kwam en wat ik eigenlijk allemaal heb geleerd. Zoveel winst. Het is alsof ik mijn eigen kracht ineens helderder zie. Echt tof.   

Samen sluiten we het traject af. Mocht je na verloop van tijd behoefte hebben aan een sessie, je kunt altijd losse sessies bijboeken. 

Welkomstpakket 

Dit pakket bestaat uit heerlijke goodies die jou helpen ruimte voor jezelf te maken, en goed voor jezelf te zorgen ook op die momenten dat je het pittig hebt. Benieuwd wat er in zit? Van deze verrassing word je gegarandeerd blij en ga je je goed voelen.

Regelmatig fijne extra’s 

Ook wanneer je sessies afgelopen zijn dan ben ik er voor je. Regelmatig kom ik met fijne extra’s voor jou, zodat je geïnspireerd blijft, doorgaat met implementeren, en de hoge vibe van jouw coaching kunt blijven voelen. 

Investering

Dit traject vraagt een investering van €777,-
Het is mogelijk in 2 termijnen van €389,- te betalen of in 3 termijnen van €259,-.

Bij het inschrijven op 10 Oktober voor 23.59 uur ontvang je een gratis Reconnective Healing sessie t.w.v. 95 EUR cadeau.

Ben je klaar voor jouw Change?

Voel je een dikke JA, of heb je vragen?
Druk dan op de knop en maak een afspraak voor een gratis gesprek.

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en samen te kijken hoe we jou deze fase niet alleen laten overleven, maar laten floreren!

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!