Ken je het gevoel dat je burn-out bent, niet goed kunt focussen en niet blij bent op je werk? Dit was ik vijftien jaar terug. Sterker nog, ik was zo zwaar overspannen dat ik amper kon lopen en nauwelijks genoeg energie had om mijn boodschappen te doen. Vandaag deel ik mijn reconnection ervaring met je en deel ik hoe mijn Persoonlijke Reconnection de start was van een mega shift in mijn leven.

Burn-out / Overspannen

Het overkwam mij op mijn 25e. Ik verslond zelfhulpboeken, leerde ontzettend veel en toch leek het gemak waarmee de dingen bij anderen tot stand kwamen aan mij voorbij te blijven gaan. Ik kon wel gillen van frustratie.

Niets liep, alles koste moeite en fysiek kreeg ik steeds meer problemen. Doordat alles zoveel moeite koste en ook veel pijn deed, kreeg ik steeds meer stress. Het voelde alsof mijn leven niet meer klopte, alsof ik van mijn pad af was gedwaald, wat dat ook mocht betekenen.

Tot na mijn Reconnection…

Mijn reconnection ervaring transformeerde mijn leven compleet. Ik had net 2 reconnective healing sessies ondergaan (zie mijn reconnective healing ervaring blog waarin ik vertel hoe ik weer kon lachen) waarna ik besloot dat ik ook De Reconnection wilde doen.

Wat is dat nou een Reconnection?

De Reconnection is een specifiek healing process dat gebruik maakt van door de wetenschap bewezen “Reconnective healing frequenties”. Deze frequenties bestaan uit energie, licht en informatie.

Tijdens een reconnective healing sessie wordt je lichaam weer in balans gebracht mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Blokkades worden opgeheven, je lichaam wordt herinnerd aan hoe het van origine gezond is en een zelfhelingsproces komt op gang.

Een reconnection ervaring omvat echter veel meer. Tijdens de Reconnection word je letterlijk teruggeplaatst op je levenspad of geeft het je een versnelling. Je wordt letterlijk gereconnect met je diepste zelf.

De reconnection bestaat uit 2 sessies van ruim 1,5 uur die op 2 opeenvolgende dagen plaatsvinden. Tijdens de sessies worden de meridianen van je lichaam herverbonden met de leylijnen van de aarde en het grotere energieveld, het universum. Ik als practitioner werk in die sessies meer dan 120 lijnen en punten op en om het lichaam heen af, zonder je aan te raken overigens.

De sessies voelen voor mij als practitioner aan als een heel precieze dans waarin jij als ontvanger letterlijk herverbonden wordt met het AL en met de aarde.

Rewind naar het moment dat ik op het punt stond mijn eigen reconnection ervaring te ondergaan…

Ik was echt enorm nieuwsgierig. Ik vroeg me af of ik een buitengewone reconnection ervaring mee zou gaan maken, en was vol van de idee dat mijn leven van de ene op de andere dag volledig fantastisch zou zijn.

Volgens alle informatie die ik opgezocht had plaatst de Reconnection je op je levenspad zodat je je doelen sneller en makkelijker ontdekt en deze ook bereikt. Kortom: ben je niet gelukkig in je vriendschappen, werk, of relaties…onderga een Reconnection! Wie wil zo’n reconnection ervaring nou niet?

En dan waren er nog de bijzondere reconnection ervaringen. Mensen voelen van alles, ‘zien’ het licht aangaan, krijgen pakketjes bezorgd of voelen zelfs de aanwezigheid van anderen. Zeg nou zelf, dat zou toch geweldig zijn?!

De reconnection ervaring van Eric Pearl

Het meest opmerkelijke verhaal is en blijft het verhaal van Dr. Eric Pearl, de oprichter van The Reconnection LLC. Werkend als chiropracticus in de States kwam hij in aanraking met een zigeunerin die zijn hand las en vertelde dat ze ook nog speciaal werk deed.

“Ik verbind de meridianen van je lichaam opnieuw met de rasterlijnen van de planeet, die ons verbinden met de sterren en andere planeten,” zei ze.[1]

Ik snap best dat die opmerking Pearl niet los liet en ook dat hij zich voor gek verklaarde er $333,- voor neer te leggen. En toch, hij deed het, betaalde het bedrag, gaf zich aan zijn eerste sessie over…en voelde niets! NIETS!

De nacht erna ging echter het licht aan en leek het of er mensen in zijn huis waren. Tijdens zijn tweede sessie wilde zijn hele lijf ongecontroleerd bewegen en kreeg hij het ijskoud. Hij beschrijft deze reconnection ervaring trouwens erg grappig, maar hij schrok er enorm van. The rest is history.[2]

Mijn Reconnection ervaring

Heel eerlijk was ik op het moment zelf behoorlijk teleurgesteld. Mijn reconnection ervaring bleek lang niet zo heftig en ‘verhaal waardig’ als die van Pearl, of van de meeste mensen die ik er over spreek.

Wat me het meeste is bijgebleven is de enorme rust die ik ervoer tijdens en na de sessies met een aantal sensaties die ik herkende van mijn eerdere healings. De nacht ertussen heb ik nog een aantal vreemde en symbolische dromen gehad, en daar bleef het bij!

Niets, nada geen buitengewone ervaring. Niets nada geen contact met spirits of wat dan ook.

Wetenschapper die ik was, moet ik zeggen dat ik enorm teleurgesteld was, me bijna verraden voelde dat ik geen bijzondere reconnection ervaring had gehad, en zelfs dacht dat die ervaring van Pearl voor zijn eigen marketing puur ontsproten was aan zijn verbeelding! Mokkend vervolgde ik mijn weg.

Flow terug in mijn leven

En toch…gaandeweg veranderden dingen in mijn leven: opleiding, werk, relaties blokkades werden bewust en opgeruimd, en mijn passies en talenten kwamen naar voren. Gaandeweg kwamen dingen…aanwaaien.

De Reconnection staat bekend een leven lang door te werken. Nu weet ik dat het alles te maken heeft met wat we zo hip “flow” noemen, met in de flow leven.

Ik voel me niet altijd in flow, maar mijn persoonlijke Reconnection brengt me iedere dag weer op het juiste moment precies wat ik nodig heb. Het duurde even voor ik het ging herkennen, maar steeds weer voel ik het vertrouwen dat ik ondersteund wordt door het grotere geheel. Noem het God, noem het het universum. Het is mijn levenspad. En ik sta er met beide voeten vol op.

Het grappige is dat nu ik bijna 10 jaar later nog steeds merk hoe de reconnection doorwerkt in mijn leven, ik steeds meer vind dat mijn reconnection ervaring geweldig was. Al deze veranderingen in mijn leven…het is misschien wel het mooiste cadeau dit ik mezelf ooit heb gegeven.

Wil je de helende frequenties ook zelf voelen?

Ik heb een korte, gratis video cursus voor je gemaakt die je laat zien hoe je van stress naar innerlijke rust kunt gaan. Je leert alles over stress, (want hoe meer je erover weet hoe meer je stress in je leven kunt verminderen). Ik laat je zien wat reconnective healing en de reconnection in dit proces kunnen doen, en je gaat direct een eerste stap zetten en zelf de helende frequenties voelen. Super leuk om te doen!

Schrijf je in onderaan dit blog of lees meer over de gratis korte video cursus

Nu ben ik benieuwd wat in dit stuk hetgeen is dat je het meest aanspreekt, waarvan je dacht aha! Deel het met me in de comments, en ik ben heel benieuwd te horen wanneer jij je in flow voelt, hoe dat voelt voor jou en wat maakte dat je in flow kwam.

En wil je meer reconnection ervaringen lezen? Een beter beeld krijgen van wat cliënten ervaren tijdens en vooral ook na hun Persoonlijke Reconnectie? Laat je vooral inspireren door deze reconnection ervaringen, met je gedeeld vanuit het hart.

Heb het goed.

Met liefs,

Suzanne

[1] Wil je lezen over de reconnection ervaring van Dr. Eric Pearl? Die vind je in zijn boek: Heel anderen, heel jezelf (Barchem: Uitgeverij Petiet, 2009), 63.

[2] Wereldwijd is het bedrag omgerekend hetzelfde en vastgesteld door de moederorganisatie The Reconnection LLC. In Europa kost het €333,- in Noord America en Canada $333,-, terwijl in armere gebieden het bedrag qua gevoelsinvestering gelijk is in de lokale geldeenheid.

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!