Jezelf kunnen en mogen zijn waar en wanneer je maar wilt
coach en cliënt tijdens een sessie stress en trauma coaching

Life Coaching

 Ben je toe aan positieve verandering in je leven, meer voldoening en persoonlijke groei? Voel je dat er ‘meer’ voor jou is weggelegd, zowel in je persoonlijke als je professionele leven? Dan is mijn Life Coaching Traject precies wat je nodig hebt. 

Wat kan Life Coaching voor jou betekenen? 

Tijdens een Life Coaching traject zetten we de spotlight op wie jij bent en wat je wilt bereiken in je leven. Samen onderzoeken we je verlangens, je dromen en je doelen. Het is een reis om jouw potentieel volledig te benutten en daadwerkelijk de veranderingen te realiseren waar je naar streeft.

Dit traject helpt je niet alleen om beter om te gaan met onzekerheden en dilemma’s, maar ook om praktische levensvaardigheden te ontwikkelen. Deze vaardigheden helpen je om negatieve gedachten en emoties te overwinnen, en op basis van je eigen waarden actie te ondernemen.

Wat kun je verwachten van mijn Life Coaching traject?

Je kunt bij mij terecht voor een breed scala aan vragen en uitdagingen. Of je nu vastzit in je gedachten en meer in verbinding wilt komen met je hart, je innerlijke kracht wilt ontdekken of stappen wilt zetten in je professionele leven – ik sta voor je klaar.

Ik help je bij het stellen van doelen, het nemen van haalbare stappen en bied je continue steun, motivatie en begeleiding om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen groei

 

 

“Thuis is er weer plezier en rust.” – Sabrina

“Ik zat maanden vast tussen twee keuzes voor mijn business. Door de life coaching met Suzanne ben ik eruit en mijn business loopt als een tierelier” – Erika

 

Waarom kiezen voor Life Coaching bij Suzanne Lommers?

 

Bij mij vind je een veilige, open en respectvolle omgeving waarin je volledig jezelf kunt zijn. Hier kun je vrijuit spreken over alles wat er in je hoofd en hart omgaat en kun je experimenteren en ontdekken zonder oordeel.

Ik luister met oprechte aandacht, daag je uit en bied je een frisse kijk op situaties. Samen ontgrendelen we je potentieel en pakken we de obstakels aan die je weerhouden van belangrijke levenskeuzes en persoonlijke en professionele doelen.

Mijn aanpak is gebaseerd op mindfulness, ervaringsgericht leren en oplossingsgericht denken. Het gaat om stappen zetten buiten je comfortzone, terwijl je jezelf liefdevol en met zorg behandelt gedurende het hele proces.

Ik werk met de methoden: Acceptance & Commitment Therapy, Motiverende Gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen. Dit combineer ik met mindfulness, meditatie, planning en focustechnieken, en ademhalingsoefeningen.

Foto van vrouw die een kussen knuffelt met haar ogen dicht terwijl ze op bed ligt. Innig tevreden. Van stress naar rust coaching heeft haar geholpen

Welke effecten kun je verwachten?

Je gaat stevig staan in je eigen leven en voelt een diepe rust, welke stress en pijn de dag ook met zich meebrengt. 

“Ik loop weer rechtop, geef makkelijk mijn mening waar ik dat eerst niet deed, stel duidelijke grenzen, en voel me veel krachtiger van binnen.” – Erika 

“Ik merk dat ik veel meer ruimte voor mezelf voel. Ik neem nu echt de tijd om te voelen wat er in me omgaat aan gedachten en emoties” – Anke

Je hebt helder wat jouw leven Zin en Ziel geeft waardoor keuzes maken heel makkelijk is. Je relaties worden dieper, ook met jezelf. En je maakt business keuzes die zo in lijn zijn met jeZelf dat je bedrijf een enorme boost krijgt.

“Ik besloot mijn consulten in mijn Dierenkliniek 5 minuten langer te maken. Leek heel tegenstrijdig, maar ik heb een veel dieper en fijner contact met mijn klanten, de dieren vinden het prettig en ik heb meer klanten dan ooit.” – Alexandra

“Ik zat in een baan waar ik niet blij was en had enorm last van faalangst. Nu voel ik me zeker, heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.” – Sabrina

 

Ontspannen jezelf zijn en tegelijkertijd doen wat je te doen hebt.

Met deze vragen kan je bij een life coach terecht

Bij een life coach kun je met een grote diversiteit aan vragen terecht. Denk aan onder meer:

✔️ Wie ben ik en wat maakt mij gelukkig?

✔️ Hoe kan ik omgaan met moeilijke emoties en gedachten? 

✔️ Wat is mijn levensdoel?

✔️ Hoe stel ik gezonde doelen waar ik blij van wordt?

✔️ Hoe ga ik om met tegenslag en teleurstelling?

✔️ Wat is mijn volgende stap in mijn professionele carrière?

✔️ Mijn partner is burn-out. Hoe zorg ik goed voor mezelf?

In je kracht met coaching bij PureConnect Suzanne Lommers

Hoe verloopt een Life Coaching traject?  

Mijn coaching is op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften en doelen. Het traject omvat 3 fasen.

Het intakegesprek:
Het begint met een grondig intakegesprek waarin we jouw situatie en verwachtingen bespreken. We creëren een aangepast plan dat naadloos op jouw behoeften aansluit. Aan het einde van het gesprek evalueren we of er een goede klik is tussen ons. Is dit het geval dan starten we met jouw coach traject. 

 Het coachtraject:
Tijdens het coach traject werken we aan jouw doelen door middel van coach gesprekken en praktische oefeningen. Ook werken we desgewenst met mindfulness, meditatie, en ademhalingsoefeningen. Tijdens het traject bewaak ik jouw coach doelen en ben er om je te motiveren en steunen in je proces. 

De eindevaluatie: 
Tijdens het laatste gesprek evalueren we jouw coachdoelen en het proces. Hebben we de doelen bereikt? Wat heb je gewonnen en wil je in de toekomst nog aanpakken? Een evaluatiegesprek wordt vaak ervaren als heel lonend, omdat het goed is stil te staan bij waar je vandaan kwam en wat je allemaal hebt bereikt voor jezelf. 

“Heel verrassend en ik moest vaak ook erg lachen. Suzanne brengt humor in haar sessies” – Alexandra

“Door haar rustige aandacht en gerichte vragen voelde ik me helemaal op mijn gemak. Suzanne gaf me zo alle ruimte om bij mijn oplossingen te komen” – Karen

Zakelijk coach traject

Voor zakelijke doeleinden kun je mij ook inschakkelen voor een life coaching traject. Hierbij beginnen en eindigen we vaak met een driegesprek met de leidinggevende en de coachee. Zo bespreken we transparant de coachdoelen en stellen we deze vast in een gepersonaliseerd coachplan. Na afloop evalueren we het traject, bespreken we de behaalde doelen en kijken of er eventuele vervolgstappen nodig zijn.

 

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Als je voelt dat het tijd is om ‘meer’ te realiseren voor jezelf, aarzel dan niet langer. Plan nu een vrijblijvend oriëntatiegesprek in en ontdek hoe ik je kan helpen op weg naar een leven met meer voldoening en persoonlijke groei.

Wat anderen zeggen over mijn life coaching traject

Ik had het gevoel: Is dit het nou? Ik zat klem en wilde véél meer rust. Sinds de Life Coaching leef ik minder strikt en volgens ‘mijn’ regels. Ik denk niet meer zoveel na, en volg meer mijn hart thuis en in mijn bedrijf. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik graag zie, toch heb ik het gevoel dat ik alles aankan.

Rust heb ik nog steeds. Ik realiseerde me dat ik juist meerdere leuke nieuwe dingen wilde. Ik ben een bruisend leventje ingestapt wat bij mij past, waar ik van geniet. Dát geeft me voldoening en rust.

Alexandra Hajunga

Met haar liefdevolle, geduldige en respectvolle houding en ’n open blik, waaruit oprechte interesse spreekt, zorgde Suzanne voor een prettig contact in ons Life Coaching gesprek. Ik voelde me op mijn gemak. Ze gaf mij de nodige ruimte om zonder gêne, switchend tussen allerlei opkomende gedachten, mijn zoektocht naar een passende oplossing aan te durven gaan. 

Het gevoel dat Suzanne me begreep en mijn gedachtengang kon volgen, sterkte mijn zelfvertrouwen. Haar enthousiaste en gepaste reacties stemden mij optimistisch en zorgden voor een duwtje in de goede richting én daar pluk ik, nu nog steeds, de vruchten van. Dank je wel, Suzanne.

Karin Cristofoli
docent/trainer/coach DJI/RN

Ik had last van faalangst. Hierdoor was het thuis en op het werk moeilijk. Ik was vaak boos en verdrietig. Ik had continu kritiek op mezelf dat ik het niet goed genoeg deed en niet leuk genoeg was.

De Stress Coaching was pittig. maar Suzanne heeft me geholpen eerlijk naar mezelf en alles te kijken. Ik heb uitgezocht wat ik belangrijk vind en dankzij Suzanne heb ik die eerste stappen durven zetten om dingen anders te gaan doen.

Ik voel me nu zoveel meer mezelf, blijer en ook lichter. Thuis gaat alles beter en ik heb een nieuwe baan met leuke collega’s!

Anoniem

Ik heb de Stress Coaching combineerd met het Reconnective Healing Traject. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

Anoniem

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach met een specialisatie in zingeving, stress en trauma. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dankzij een burn-out op mijn 25e en als partner van iemand die door een burn-out is gegaan ben ik op dit vlak niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je potentieel te gaan leven.

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & Online

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!