De Reconnection

Reconnective Healing en De Reconnection zijn twee krachtige healing processen die je weer in balans brengen, en je  diepgaand verbinden met jezelf en met de reden waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Ontdek wat deze 2 vormen van healing voor jou kunnen betekenen.

4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

WEER INNERLIJKE RUST ERVAREN & DE REGIE TERUGKRIJGEN OVER JE LEVENSPAD?

Meld je aan voor mijn korte gratis video cursus.

Reconnective Healing

 

Het leven kan je soms flink ontregelen, zeker wanneer je veel stress ervaart. Stress heeft een enorme impact op je lichaam, geest en emoties.

Met Reconnective healing breng je je lichaam op een snelle en effectieve manier weer in balans en activeer je haar zelfhelende vermogen. Het helpt je om in een staat van heelheid te komen, in verbinding met je hogere zelf.

Reconnective healing werkt met frequenties die bestaan uit licht, energie, en informatie. Deze frequenties werken door op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau, waardoor de healing voorbij het bewustzijn gaat en daar werkt waar je het het meest nodig hebt.

Je zult… meer innerlijke rust, plezier en energie ervaren;
Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte;
Je accu opladen.

Foto van vrouw die de reconnection ontvangt liggende op een massage tafel
reconnective healing PureConnect

De Reconnection

 

De reconnection is een éénmalig en uniek cadeau aan jezelf. De reconnection herverbindt je in 2 sessies, die binnen 48 uur plaatsvinden, met jouw essentie.

Het is alsof je herinnert wordt aan de originele blauwdruk van jouw leven, net als dat ieder huis een blauwdruk heeft. De reconnection plaatst je daarmee terug op je levenspad en/of geeft daaraan een versnelling.

 

Wat neem je mee uit jouw Reconnection?

 • Je gaat beter herkennen wat bij je past
 • Je gaat keuzes maken die bij je passen
 • Je weet wie je bent en voelt wat belangrijk voor je is
 • Je gaat in je eigen kracht staan
 • Je hoort je intuïtie steeds beter spreken
 • Je vertrouwt meer en meer op jezelf
 • Je gaat flow ervaren in je leven

Persoonlijk Reconnection Traject

Met dit traject kies je 100% voor jouw eigen innerlijke welzijn, voor het leven van jouw leven zoals het bedoeld is. Een leven vanuit je eigen kern, vanuit verbinding met jouw levenspad.

Door de combinatie van reconnective healing met de enorm krachtige reconnection zal je leven een diepgaande shift doormaken. De mindfulness oefening die je erbij krijgt helpt je ook na het traject om met meer aandacht te leven in het hier en nu.

 

Wat krijg je?

✔️ 1 Reconnective healing sessie van 1-1,5 uur.
✔️ De Reconnection bestaande uit 2 sessies van 1,5 uur.
✔️ Terugkomgesprek 3-6 maanden na einde traject, online call 30 min.
✔️ Mindfulness meditatie voor dagelijks gebruik.

 

Wat neem je mee uit jouw Reconnection Traject?

 • meer balans, innerlijke rust, plezier en energie ervaren
 • in je eigen kracht gaan staan
 • beter herkennen wat bij je past, welke keuzes je wilt maken, wie je bent en waar je voor staat
 • weer verbinding met je pure essentie voelen, los van alle ‘opgelegde’ verwachtingen van de maatschappij, de buitenwereld, of jouw directe omgeving
 • Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte
Foto van vrouwelijk silhouet voor een ondergaande zon aan het strand. Ze drukt een gevoel van vrijheid en innerlijke rust uit

Reconnection ervaringen

 

  Lieve Suzanne, Ik ben opzoek gegaan naar Reconnective Healing na het boek te hebben gelezen van Eric Pearl. En toen ik jou gevonden had, voelde het meteen goed. Ik ben voor het hele Healing & Persoonlijke Reconnectie Traject gegaan. Ik wilde graag ervaren wat dit met me zou doen.

  En wat was het fijn!! Jij gaf me een warm en veilig gevoel en de healing was zo liefdevol om te ervaren. Ik voel na de Reconnectie dat ik op mijn pad ben en dat ik nu nog een stapje harder aan het groeien ben in mijn bewustzijn.

  Dat is zo’n heerlijk gevoel. Een gevoel van ontwaken. En dingen die niet meer bij mij passen (of nooit hebben gepast) daar moet ik nu ook echt iets mee, want daar liep ik op leeg, alleen wist ik dit niet.

  Nu kan ik er niet meer onderuit. Ik voel het meteen dat ik er iets mee moet of juist niet, en als ik daar niet naar luister raak ik compleet uitgeput. Nu ik mij hiervan bewust ben heb ik ook het volste vertrouwen dat dit helemaal goed gaat komen. Ik heb lang voor anderen geleefd, maar nu is het tijd voor mezelf :-D!


  Tamara

  Na een polsbreuk belandde ik in het ziekenhuis, met als vooruitzichten: pijn, misselijkheid en zeker 1 nacht overblijven daar de pijn heel erg zou worden. Direct na de operatie gaf Suzanne mij een Reconnective Healing.

  Wat gebeurde er? Ik ben niet misselijk geworden, had nauwelijks pijn en 2 uur na de operatie zaten wij al gezellig koffie te drinken in het ziekenhuisrestaurant. Het mooiste was: ’s avonds sliep ik heerlijk in mijn eigen bed. Ik ben er heilig van overtuigd dat de healing er voor een groot deel debet aan is.


  Nadine

  Aan de vooravond van zijn eindexamens vroeg ik Suzanne onze zoon een reconnective healing sessie te geven. Hij leek wel apathisch en er kwam niets uit zijn vingers. Hij had geen zin om sociaal te zijn en het leek wel of zijn pit weg was. Toen ik hem na de sessie op kwam halen wist ik niet wat ik zag. Hij had een grijns van oor tot oor én hij heeft zijn examens gehaald!


  Anoniem

  Tarieven*

  Reconnective Healing sessie: 95 EUR
  Afstandshealing: 80 EUR
  De Reconnection: 333 EUR (2 sessies a 1,5 uur | universele prijs)
  Persoonlijk Reconnection Traject: 450 EUR

  *   Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW |Een afspraak annuleren kan tot 24 uur van te voren. Erna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

  Veel gestelde vragen

  Wat is het verschil tussen een reconnective healing en de reconnection?

  Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnection is er op gericht om je weer op je levenspad te zetten.

  Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo.

  De reconnection, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnection brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring.

  Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnection voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

  Hoe gaat een Reconnective Healing sessie in haar werk?

  Een sessie duurt bij een healing een uur en bij de Reconnection ruim 1,5 uur. We starten altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat.

  Bij een healing… Een half uur lang sluit je je ogen en ga ik aan het werk. Reconnective healing is een ‘hands off’ vorm van healing, dat inhoudt dat ik je niet aan zal raken. Tijdens de healing kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken.

  Bij de reconnection…. Voor jou is deze vergelijkbaar met het ondergaan van een healing. Mijn taak is een andere. Ik werk tijdens de sessie systematisch een patroon van 120 punten en lijnen op het lichaam af. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

  Ik twijfel tussen een healing en de Reconnection...

  Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnection is erop gericht om je weer op je levenspad te zetten.

  Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo. De reconnection, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnection brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring.

  Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnection voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

  Wat draag ik tijdens een sessie?

  Ik raad je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je na afloop een rustig moment hebt om bij te komen zonder direct in de stress van alledag op te gaan. Omdat de ruimte nu in verband met de corona voorschriften extra geventileerd wordt, raad ik aan een extra warm vest mee te nemen en eventueel sloffen te dragen tijdens de sessie.

  Is een healing / Reconnection veilig bij zwangerschap?

  Je kunt en reconnective healing sessie of reconnection prima ondergaan tijdens je zwangerschap. Het is een weldaad voor lichaam en geest en je kindje kan er heerlijk van meegenieten. De healing / reconnection blijft echter voor jou. Het is dus niet dat je kindje in je buik de healing / reconnection zelf ook krijgt.

  Hoe gaat een healing bij kinderen?

  Bij baby’s en kinderen tot en met 11 jaar is er altijd een papa of mama aanwezig bij de sessie. In principe ligt de kleine op de massagetafel, maar vaak genoeg zijn ze het op een gegeven moment zat. Dan kunnen ze lekker spelen terwijl ik ondertussen de healing geef.

  Het is fijn om het kussen en/of de favoriete knuffel mee te nemen voor een vertrouwd gevoel. In de praktijk is voldoende speelgoed aanwezig en voor de kleintjes is er altijd Ollie de olifant die samen met hen op de massagetafel wil liggen.

  Kan ik de Reconnection boeken voor iemand anders?

  Je kunt nooit voor iemand anders, en dus ook niet voor je kind beslissen of hij of zij een reconnection ondergaat. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kan hierover overlegd worden. 

  Kan ik na een healing stoppen met medicijnen?

  Nee!! Bij Reconnective Healing® en de Reconnection® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

  Maak een afspraak 

   PureConnect

   Kvk: 56836775
   Btw: NL002054040B70

    

   Contact

   info@suzannelommers.com
   06-36216542

    © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

   Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

   Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

   Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

   You have Successfully Subscribed!