Leef met Zin
Workshop

 

Misschien herken je je hierin…

  • Struggle je met stress? 
  • Ben je niet blij met jezelf en je leven en reageer je regelmatig geïrriteerd naar je partner, vrienden en gezin terwijl je dat helemaal niet wilt? 
  • Plof je ’s avonds ontevreden op de bank, moe en ben je niet aan jezelf toegekomen? Je hebt amper 10 minuten voor jezelf gehad die dag?
  • Of… heb je gewoon behoefte aan meer alignment, meer van waar jij blij en gelukkig van wordt in je leven en in je dag? Meer JIJ in je dag?

 

Voor wie? 

Voor een ieder die weer blij met zichzelf en haar leven wil zijn. 
Voor een ieder die behoefte heeft aan richting en die meer in contact wil staan met zichzelf. 
Voor een ieder die authentieker wil leven. 

Wil jij weten wat echt belangrijk voor jou is? En hoe je op basis hiervan praktisch leert je dag, en je leven in te delen? Dan is deze workshop voor jou. 

Waarom meedoen aan deze workshop? 

Deze workshop verschilt van veel workshops omdat hij helemaal stoelt op Acceptance and Commitment Therapy, ofwel ACT. Wat is hier zo goed aan?

  • Allereerst, ACT is een wetenschappelijk bewezen effectieve coaching/therapie methode bij stress, trauma en ziekten als PTSS en depressie. We doen wat werkt!
  • Ten tweede, ACT is heel ACTie gericht. Tijdens de workshop krijg je dus EN inzicht in jezelf, EN leer je direct hoe je dingen anders doet. Alleen door te oefenen en ervaren kan je dingen duurzaam in je leven veranderen. 
  • Ten derde, vanuit ACT doen we nooit dingen zomaar. We doen het alleen wanneer iets ook echt nuttig is en belangrijk voor jou, voor het bereiken van dat wat jij wilt. Voor persoonlijk groeien in een richting waar je naar verlangt en die je blij maakt.  
  • Tot slot, ACT werkt mindfulness-based en vanuit liefdevolle aandacht naar jezelf. Niks soft gedoe (als je dat niet wilt). Wel oprecht en eerlijk naar jezelf, met interesse. Ook al kijken we deze dag naar dat wat belangrijk voor je is, je leert direct ook nieuwe mindfulness en compassie skills. Een mooi extraatje! 

Deze workshop kun je zien als een snelkookpan waarin je in 1 dag je persoonlijke groei een flinke boost geeft. Je kunt dingen zelf uitvogelen, en soms duurt het jaren. Maar wanneer je het samen met een ervaren coach doet, en ook nog in een groep, dan maak je in 1 keer een reuzenstap vooruit. 

Wat gaan we doen?

🍀 In de ochtend leggen we samen jouw top-5 waarden bloot. Dat wat echt belangrijk voor je is. 

🍀 In de middag ontvang je het hele stappenplan hoe je op basis van die waarden je dag en leven kan plannen. We doorlopen die stappen, zodat je deze aan het einde van de dag beheerst. 

🍀 Hele fijne mindfulness oefeningen en experimenten die je ook thuis kunt blijven gebruiken. 

Aan het einde van de dag ga je naar huis met

❤️ Een glashelder levenskompas. Jouw top-5 waarden. 

❤️ Hand-out met het hele stappenplan om betekenisvol te leven. Nu. Hier. Direct. 

❤️ Één uitgewerkt actieplan waar je bij thuiskomst direct mee aan de slag kan om je leven meer van jou te maken.

❤️ Een prachtige en effectieve mindfulness oefening voor thuis ter ondersteuning bij het geven van richting en purpose aan je leven. 

❤️Een heerlijke goodie bag

Ik dacht dat ik wist wat mijn waarden waren, maar dat bleek niet waar. Nu denk ik pas echt: Yess! Én waardengestuurd plannen blijkt zo fijn. Soms vond ik het moeilijk keuzes te maken, en nu ik weet wat mijn waarden zijn en hoe ik ze kan gebruiken bij mijn planning, worden die keuzes ineens heel makkelijk. Het werken aan mijn waarden is één van mijn grootste eye-openers. Heel verrassend. Echt een aanrader!

– Elise 

Waar?

Locatie:

Ruimte voor Aandacht
Singelsteeg 2
3511 HB Utrecht

Praktische informatie

I.v.m. pilot is de workshop van 19 mei 2023 gratis toegankelijk. 

De voorwaarden voor deelname zijn: 

☀️ Veel zin in de workshop en actieve deelname
☀️ We eten samen, neem je eigen lunch mee
☀️ (Optioneel) donatie voor de huur en organisatie
☀️ een testimonial die ik via online mag delen 

Trainster

Jouw trainster voor de dag is Suzanne Lommers. Suzanne werkt sinds 2014 als ACT coach en heeft zich in 2022 verder gespecialiseerd in Trauma-focussed ACT. Suzanne is een gepassioneerd coach, die haar vak serieus neemt. Over ACT zegt zij:

“Er is weinig leukers dan iemand helpen met ACT. Het mooie aan ACT vind ik dat het zo praktisch is en het je tegelijkertijd compassievol echt dichtbij jezelf brengt. Het brengt je het wezenlijke terug in je leven en doet dat vaak met veel humor. Dat maakt het naast waardevol altijd gewoon ook ontzettend leuk. Het heeft mijn leven veranderd en ik zie het iedere dag weer gebeuren bij mijn cliënten.”

Hoe kan ik je helpen?

Coaching
Healing

Contact

info@suzannelommers.com
06-36216542

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

 © PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!