In deze aflevering gaan we het over mindful leven en de voordelen die dit je biedt. We gaan in op wat mindfulness is, en onderzoeken de misvattingen die er over mindfulness beoefening bestaan. Mindful leven heeft ongelooflijk veel voordelen. In deze aflevering bespreken we er 5.

Voordat ik tijdens mijn ACT opleiding aan de slag ging met mindfulness deed ik het vaak af als ‘oh dat weet ik wel’. Dat heb ik geweten. In de jaren erna ontdekte ik dat ik lang niet altijd mindful leefde. Het was eigenlijk een lesje in nederigheid. Inmiddels heb ik me deze vaardigheid redelijk eigen gemaakt, en pluk ik er de vruchten van.

Luister naar de aflevering en ontdek wat meer mindful leven jouw leven en jou als mens kan brengen.

Aan het einde van de aflevering deel ik een simpele manier op snel en effectief een stap te maken in het creëren van een meer mindful leven voor jezelf. En dat met de Breath it! Mindfulness Challenge. Ik wens je heel veel luisterplezier en nodig je uit over 2 weken mee te doen aan deze simpele en laagdrempelige challenge.

In deze aflevering:

  • leer je wat mindfulness wel
  • en niet is
  • maken we een uitstapje naar ons brein
  • ontdek je de 5 voordelen van mindful leven
  • geef ik je de ins en outs van mijn Breath it! Mindfulness Challenge, 26 juni – 2 juli

Heb je mooie inzichten opgedaan of wil je iets delen? Mail me of deel ze gerust via Instagram met ⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠. Ik vind het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Heeft deze aflevering je aan gezet en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Meld je⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen ⁠⁠meld je aan⁠⁠ voor een gratis kennismakingsgesprek.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Meld je aan voor een gratis gesprek.

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!