Coaching trajecten 

Heb jij last van stress, burn-out, eigenwaarde issues, een verstoorde privé-werk balans of een gebrek aan zingeving? Ik help je graag ‘meer’ te krijgen van dat waar jij behoefte aan hebt.
Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching waarin ik helemaal inzoom op jouw vraag en coaching op maat creëer. Of meld je aan voor mijn mini-groepstraject Blij Brein, waarin je gezond leert omgaan met je brein en jij met meer energie, kracht, en vertrouwen ruimte creëert voor dat wat belangrijk voor je is.

Kom je er niet uit? Heb je vragen en wil je graag overleggen? Plan gerust een oriënterend, gratis klikgesprek. Dan denk ik even met je mee.

Jezelf kunnen en mogen zijn waar en wanneer je maar wilt

Individuele coaching

Life coaching traject in Utrecht of online met Suzanne Lommers

Life coaching

Heb je eigenwaarde issues? Worstel je met privé-werk balans? Ben je toe aan een shift in je carrière of wil je het anders? Of is je partner burn-out?

Tijdens een life coaching traject help ik je jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken en een leven te creëren waar je voldoening uit haalt.

Dit doe ik door je te begeleiden, motiveren en vaardigheden aan te leren waarmee je de regie terugpakt en je potentieel gaat leven. We kijken naar wie je bent, wat je voor jezelf wilt, hoe je het wilt bereiken en zetten daarin ook direct concrete stappen. Zo creëer je de levensveranderingen die jij wilt. 

 

Vrouw gooit gefrustreerd haar papieren in de lucht op kantoor. Laatste moment stress vanwege slechte planning is niet handig wanneer je zonder stress op vakantie wilt gaan.

Stress coaching

Is de balans tussen stress en ontspanning zoek?  Ondermijnt de stress op je werk je prestaties en motivatie? Tijdens een stress coaching traject leer ik je omgaan met stressklachten die komen door werk of privé omstandigheden.

Het traject is op maat. Afhankelijk van de situatie werken we aan preventie, het voorkomen van gezondheidsschade, en interventie, het verminderen van de stress, het aanleren van technieken waarmee je jouw stresstolerantie vergroot en de balans tussen stress en ontspanning herstelt.

Zo herpak je de regie, voorkom je burn-out, en afhankelijk van jouw coach doel, ontdek je wat jouw leven voldoening schenkt. 

Foto van vrouw die in slaap is gevallen voor haar laptop. Uitgeput tijdens haar werk

Burn-out Coaching

Ben je burn-out of vraag je je af of je burn-out bent? En ben je totaal uitgeput, kun je je niet meer concentreren en voel je je machteloos en gefrustreerd? Tijdens een burn-out coaching traject help ik je stress te beheersen, prioriteiten te stellen en jouw privé-werk balans te herstellen.

Een burn-out traject is altijd op maat en afhankelijk van in welke fase van het herstel proces je zit. In welke fase je ook zit ik leer je technieken aan waarmee je de regie over je leven weer terugpakt, de rust terug vindt, op een gezonde wijze herstelt en weer op je oude niveau functioneert.

Bij mij vind je een plek waar je 100% begrepen en gesteund wordt. Een plek waar je veilig bent en helemaal kunt zijn met alles wat zich aandient. Samen brengen we je weer terug bij jezelf en een leven waar je voldoening uit haalt.  

Foto van vrouw die in slaap is gevallen voor haar laptop. Uitgeput tijdens haar werk

Coaching voor ‘partners van’ mensen met burn-out

UNIEK TRAJECT! Eindelijk is er een coachingstraject voor de ‘partners van’. 1 op de 7 mensen is burn-out of anderszins uitgevallen. Voor de ‘partners van’ is nauwelijks aandacht.

De ‘partners van’ dragen langdurig totale verantwoordelijkheid, hebben een ‘extra kind’ erbij, en hebben te maken met de continue onvoorspelbaarheid en de donderwolk die vaak in huis hangt.

Het herstelproces van je partner heeft een lange adem. Je komt voor flinke uitdagingen te staan en voor je het weet is de ruimte voor jezelf weg. Het is belangrijk dat het goed met je gaat, de rek er niet bij je uitgaat en het plezier in huis niet verdwijnt. 

Help! Mijn Partner is Burn-out Coaching bied je alle coaching, psycho-educatie en wellness tools die je nodig hebt om zonder veel energieverlies door deze fase heen te gaan en een lach op je gezicht te behouden.

Met een Blij Brein breng je lichtvoetigheid in jouw verleden, heden & toekomst

Groepscoaching

Blij Brein I

In 2 maanden met 4 uur per week leer jij hoe je een Blij Brein ontwikkelt en daarmee lichtvoetig en helemaal JIJ in je verleden, heden en toekomst kunt staan.

Samen met 4 andere deelnemers ga je actief aan de slag en
🧠  krijg je jouw verhalen helder
🧠  ontdek je welke maskers je draagt en welke je af mag zetten
🧠  ontwikkel je praktische vaardigheden die jouw brein blij maken
🧠  leer je effectief omgaan met belemmerende gedachten en emoties

Zo bespaar je energie dat je op een andere manier kunt inzetten en zul je merken hoe je lichtvoetiger, meer eigen en krachtig in je eigen verleden en in je dag gaat staan. Zo creëer je ruimte om je eigen verhaal te kunnen schrijven en je toekomst meer jij te laten zijn.

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach met een specialisatie in zingeving, stress en trauma. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dankzij een burn-out op mijn 25e en als partner van iemand die door een burn-out is gegaan ben ik op dit vlak niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je potentieel te gaan leven.

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & Online

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!