Jezelf kunnen en mogen zijn waar en wanneer je maar wilt

Coaching trajecten 

Voor jou wanneer je ‘meer’ van dit wilt:

☑️ Je hoofd, hart en buik weer in balans

☑️ Krachtig en zacht zijn voor jezelf en anderen

☑️ Je hoogste potentieel leven

☑️ Je weer ontspannen en vitaal voelen

☑️ Bewegen van moeten naar mogen 

Heb jij last van stress, burn-out, eigenwaarde issues, een verstoorde privé-werk balans of een gebrek aan zingeving? Ik help je graag via één van mijn coach trajecten ‘meer’ te krijgen van dat waar jij behoefte aan hebt. Bekijk mijn coachtrajecten hieronder.

Life coaching

Heb je eigenwaarde issues? Worstel je met privé-werk balans? Ben je toe aan een shift in je carrière of wil je het anders? Of is je partner burn-out?

Tijdens een life coaching traject help ik je jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken en een leven te creëren waar je voldoening uit haalt.

Dit doe ik door je te begeleiden, motiveren en vaardigheden aan te leren waarmee je de regie terugpakt en je potentieel gaat leven. We kijken naar wie je bent, wat je voor jezelf wilt, hoe je het wilt bereiken en zetten daarin ook direct concrete stappen. Zo creëer je de levensveranderingen die jij wilt. 

 

Life coaching traject in Utrecht of online met Suzanne Lommers

Stress coaching

Is de balans tussen stress en ontspanning zoek?  Ondermijnt de stress op je werk je prestaties en motivatie? Tijdens een stress coaching traject leer ik je omgaan met stressklachten die komen door werk of privé omstandigheden.

Het traject is op maat. Afhankelijk van de situatie werken we aan preventie, het voorkomen van gezondheidsschade, en interventie, het verminderen van de stress, het aanleren van technieken waarmee je jouw stresstolerantie vergroot en de balans tussen stress en ontspanning herstelt.

Zo herpak je de regie, voorkom je burn-out, en afhankelijk van jouw coach doel, ontdek je wat jouw leven voldoening schenkt. 

Vrouw gooit gefrustreerd haar papieren in de lucht op kantoor. Laatste moment stress vanwege slechte planning is niet handig wanneer je zonder stress op vakantie wilt gaan.

Burn-out Coaching

Ben je burn-out of vraag je je af of je burn-out bent? En ben je totaal uitgeput, kun je je niet meer concentreren en voel je je machteloos en gefrustreerd? Tijdens een burn-out coaching traject help ik je stress te beheersen, prioriteiten te stellen en jouw privé-werk balans te herstellen.

Een burn-out traject is altijd op maat en afhankelijk van in welke fase van het herstel proces je zit. In welke fase je ook zit ik leer je technieken aan waarmee je de regie over je leven weer terugpakt, de rust terug vindt, op een gezonde wijze herstelt en weer op je oude niveau functioneert.

Bij mij vind je een plek waar je 100% begrepen en gesteund wordt. Een plek waar je veilig bent en helemaal kunt zijn met alles wat zich aandient. Samen brengen we je weer terug bij jezelf en een leven waar je voldoening uit haalt.  

Foto van vrouw die in slaap is gevallen voor haar laptop. Uitgeput tijdens haar werk
Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach met een specialisatie in zingeving, stress en trauma. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dankzij een burn-out op mijn 25e en als partner van iemand die door een burn-out is gegaan ben ik op dit vlak niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je potentieel te gaan leven.

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & Online

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!