Burn-out is een wake-up call. Het is tijd voor jou, je herstel & jouw dromen
coach en cliënt tijdens een sessie stress en trauma coaching

Burn-out Coaching

 Ben je burn-out en wil je begeleiding in je herstel, zodat je je weer ontspannen en vitaal voelt? Wil je werken aan een leven dat voldoening geeft en de kans op een terugval minimaliseert? Mijn burn-out coaching traject staat voor je klaar. 

Wat kan Burn-out Coaching voor jou betekenen? 

Een burn-out kent een grillige en uitdagende weg naar herstel, met verschillende fases en daarin veranderende behoeften. Als burn-out coach sta ik aan je zijde om je effectief door deze fases te loodsen en je te motiveren tijdens dit grillige proces. Met mijn begeleiding werken we niet alleen aan oppervlakkige symptomen, maar richten we ons, wanneer de energie weer hoog genoeg is, op dieper herstel en persoonlijke groei. Samen nemen we de onderliggende oorzaken van de burn-out onder de loep en werken we aan een nieuw leven na de burn-out. Één waarin voldoening en balans heersen over stress, druk en ontevredenheid.

De weg naar herstel:

Een burn-out wordt door iedereen, inclusief degene die hem krijgt, vrijwel altijd onderschat. Een burn-out is met recht een serieuze aandoening waarbij je je mentaal, emotioneel en lichamelijk volledig uitgeput voelt. Er is totale roofbouw gepleegd en er is dat moment dat het lichaam de weg naar herstel overneemt. Je brein moet het dan ontgelden.

Vooral mensen die last hebben van stress en een sensitieve, verantwoordelijke en perfectionistische persoonlijkheid hebben, hebben een verhoogd risico op het krijgen van een burn-out. Het vergt een serieuze aanpak om deze uitputting te overwinnen. Als burn-out coach begrijp ik de uitdagingen en obstakels die je kunt tegenkomen tijdens je herstel. Ik begeleid je door het proces van herstel en persoonlijke ontwikkeling.

 

Waarom kiezen voor Burn-out Coaching bij Suzanne Lommers?

Naast burn-out coach ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb zelf een burn-out doorgemaakt op 25-jarige leeftijd en ben partner van iemand die langdurig een burn-out heeft gehad. Deze persoonlijke ervaring stelt me in staat om een diepgaande en empathische begeleiding te bieden. Ik begrijp de moeilijkheden en uitdagingen waar je mee te maken krijgt, zowel binnen in jezelf als in je werk en relaties. 

Jouw veilige plek:
Bij mij vind je een veilige, open en respectvolle omgeving waarin je volledig jezelf kunt zijn. Hier kun je vrijuit spreken over alles wat er in je hoofd en hart omgaat, leer je rust toelaten, en kun je experimenteren en ontdekken zonder oordeel.

Ik luister met oprechte aandacht, daag je uit en bied je een frisse kijk op situaties. Samen ontgrendelen we je potentieel en pakken we de obstakels aan die je weerhouden van belangrijke levenskeuzes en persoonlijke en professionele doelen.

Mijn benadering:
Mijn aanpak is gebaseerd op mindfulness, ervaringsgericht leren en oplossingsgericht denken. Het gaat om stappen zetten buiten je comfortzone, terwijl je jezelf liefdevol en met zorg behandelt gedurende het hele proces. Ook integreer ik een stukje psycho-educatie om je een beter begrip te geven van de dynamiek van een burn-out, de werking van je lichaam en je brein. Dit inzicht vergemakkelijkt en ondersteunt jouw herstelproces bij het aangaan van nieuwe manieren van doen.

Ik werk met de methoden: (Trauma-focused) Acceptance & Commitment Therapy, Motiverende Gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen. Dit combineer ik met mindfulness, meditatie, planning en focustechnieken, en ademhalingsoefeningen.

Foto van vrouw die een kussen knuffelt met haar ogen dicht terwijl ze op bed ligt. Innig tevreden. Van stress naar rust coaching heeft haar geholpen

Welke effecten kun je verwachten?

Je leert je burn-out accepteren, iets dat niet iedereen altijd even makkelijk vindt, maar wel de weg naar herstel opent.

Door de (h)erkenning en motivatie tijdens de coaching voel je je gezien en gehoord waardoor stappen zetten richting herstel eenvoudiger wordt. 

Door de rust terug te vinden in je hoofd en je lichaam ga je steviger staan in het proces naar herstel en in je eigen leven, welke stress en pijn de dag ook met zich meebrengt. 

“Ik merk dat ik veel meer ruimte voor mezelf voel. Ik neem nu echt de tijd om te voelen wat er in me omgaat aan gedachten en emoties” – Anke

Je ervaart een diepere verbinding met jezelf, wat je voelt, wat je denkt en wat je wel en niet prettig vindt. Je gaat je grenzen herkennen, nee zeggen tegen dingen die je niet wilt. Je neemt de regie over jezelf en je leven terug. 

Je hebt helder wat jouw leven voldoening geeft waardoor je in je persoonlijke en werkende leven nieuwe keuzes gaat maken die beter bij jouw dromen en verlangens passen. Zo krijgt je dag meer betekenis voor je, wat stress aanzienlijk vermindert.

 

Het is niet altijd eenvoudig om te accepteren dat je een burn-out hebt

Met deze vragen kan je bij een burn-out coach terecht

Bij een burn-out coach kun je met een grote diversiteit aan vragen terecht. Denk aan onder meer:

✔️ Hoe herken ik een burn-out?

✔️ Hoe kan ik me weer goed in mijn vel voelen? 

✔️ Hoe kan ik gezonde grenzen stellen?

✔️ Hoe kan ik me weer krachtig voelen?

✔️ Welke stap kan ik in mijn werkende leven zetten zodat ik burn-out in de toekomst kan voorkomen?

✔️ Hoe kan ik weer beslissingen nemen?

✔️ Wie ben ik en wat wil ik met mijn leven?

In je kracht met coaching bij PureConnect Suzanne Lommers

Hoe verloopt een Burn-out Coaching traject?  

Mijn burn-out coaching traject is een zorgvuldig samengesteld en op maat gemaakt traject dat volledig is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Het traject omvat 3 fasen.

Het intakegesprek:
Het begint met een grondig intakegesprek waarin we jouw situatie, symptomen, en verwachtingen bespreken. We creëren een plan op maat dat jou begeleidt op weg naar herstel.  Aan het einde van het gesprek evalueren we of er een goede klik is tussen ons. Is dit het geval dan starten we met jouw coach traject. 

 Het coachtraject:
Tijdens het coach traject werken we aan jouw doelen door middel van coach gesprekken en praktische oefeningen. Ook werken we desgewenst met mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen en wandelen we de natuur in. Tijdens het traject bewaak ik jouw coach doelen en ben er om je te motiveren en steunen in je proces. 

De eindevaluatie: 
Tijdens het laatste gesprek evalueren we jouw coachdoelen en het proces. Hebben we de doelen bereikt? Wat heb je gewonnen en wil je in de toekomst nog aanpakken? Een evaluatiegesprek wordt vaak ervaren als heel lonend, omdat het goed is stil te staan bij waar je vandaan kwam en wat je allemaal hebt bereikt voor jezelf. 

“Heel verrassend en ik moest vaak ook erg lachen. Suzanne brengt humor in haar sessies” – Alexandra

“Door haar rustige aandacht en gerichte vragen voelde ik me helemaal op mijn gemak. Suzanne gaf me zo alle ruimte om bij mijn oplossingen te komen” – Karen

 

Zakelijk coach traject

Zakelijk kun je mij ook inschakelen voor een burn-out coaching traject. Hierbij beginnen en eindigen we vaak met een driegesprek met de leidinggevende en de coachee. Zo bespreken we transparant de coachdoelen en stellen we deze vast in een gepersonaliseerd coachplan. Na afloop evalueren we het traject, bespreken we de behaalde doelen en kijken of er eventuele vervolgstappen of nazorg nodig is. 

Terugkeren naar werk na een burn-out

De terugkeer naar werk na een burn-out kan uitdagend zijn. Met de juiste strategieën en ondersteuning kan dit echter een positieve ervaring worden. We zullen werken aan geleidelijke terugkeer, het stellen van grenzen en het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé.

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Heb je het vermoeden dat je een burn-out hebt en wil je professionele begeleiding? Begin met het laten vaststellen van een burn-out door je huisarts. Als dit is gebeurd en je wilt aan de slag met burn-out coaching, of als je vragen hebt, aarzel dan niet. Plan dan nu een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach met een specialisatie in zingeving, stress en trauma. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Dankzij een burn-out op mijn 25e en als partner van iemand die door een burn-out is gegaan ben ik op dit vlak niet alleen coach maar ook ervaringsdeskundige. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je potentieel te gaan leven.

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & Online

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!