Jezelf kunnen en mogen zijn waar en wanneer je maar wilt
coach en cliënt tijdens een sessie stress en trauma coaching

ACT Coaching

 

Je wilt graag effectief omgaan met de stress en pijn die bij het leven horen.
Je wilt meer Zin en Ziel aan je leven, je gezin en je business geven.
Met Acceptance & Commitment Therapy leer je HOE en onderneem je actie

Herpak de regie over je leven en je business 

 

Ben jij die levensregisseuse die alle ballen in de lucht probeert te houden terwijl je je gestresst, moe en misschien zelfs burn-out voelt? We hebben allemaal verwachtingen en dromen die we willen waarmaken.

We worden alleen vaak tegengehouden door een mindset die ons eerder gestresst, gespannen en depressief maakt. Hierdoor is ons script verstoord, voelen we ons onvoldaan en stiekem teleurgesteld.  

Stress is een serieus probleem wanneer we er niet effectief mee omgaan. Het neemt ons bewust en onbewust de regie uit handen. Zo worden we geleefd in plaats van dat we met aandacht ons script schrijven en leven.

Stress coaching geeft je de tools om de regie over je leven, je gezin en je business weer terug te pakken, zonder controlerend te zijn. Zo wordt je weer je sprankelende, tevreden en bezielde Zelf.

 

“Thuis is er weer plezier en rust.” – Sabrina

“Ik zat maanden vast tussen twee keuzes voor mijn business. Door de stress coaching met Suzanne ben ik eruit en mijn business loopt als een tierelier” – Erika

 

Welke skills ga je leren?

✔️ Self-care: op een gezonde en liefdevolle manier met jezelf omgaan

✔️ Mindfulness tools: in het NU aanwezig zijn zodat je betekenisvol kan leven

✔️ Stress management tools: om effectief om te gaan met stress en nieuwe en oude pijn

✔️ Levensvaardigheden: deze leren je een gezonde relatie onderhouden met negatieve gedachten en heftige emoties

✔️ Je ontdekt jouw levenskompas, de essentie van jouw script: Dat wat jouw leven Zin en Ziel geeft

✔️ Hoe je ACTie onderneemt in je leven, je gezin en je business die echt werkt en helemaal in lijn is met jouw levenskompas. Jouw script komt tot leven.

 

Foto van vrouw die een kussen knuffelt met haar ogen dicht terwijl ze op bed ligt. Innig tevreden. Van stress naar rust coaching heeft haar geholpen

Wat brengt ACT coaching je?

Je gaat stevig staan in je eigen leven en voelt een diepe rust, welke stress en pijn de dag ook met zich meebrengt. 

“Ik loop weer rechtop, geef makkelijk mijn mening waar ik dat eerst niet deed, stel duidelijke grenzen, en voel me veel krachtiger van binnen.” – Erika 

“Ik merk dat ik veel meer ruimte voor mezelf voel. Ik neem nu echt de tijd om te voelen wat er in me omgaat aan gedachten en emoties” – Anke

Je hebt helder wat jouw leven Zin en Ziel geeft waardoor keuzes maken heel makkelijk is. Je relaties worden dieper, ook met jezelf. En je maakt business keuzes die zo in lijn zijn met jeZelf dat je bedrijf een enorme boost krijgt.

“Ik besloot mijn consulten in mijn Dierenkliniek 5 minuten langer te maken. Leek heel tegenstrijdig, maar ik heb een veel dieper en fijner contact met mijn klanten, de dieren vinden het prettig en ik heb meer klanten dan ooit.” – Alexandra

“Ik zat in een baan waar ik niet blij was en had enorm last van faalangst. Nu voel ik me zeker, heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.” – Sabrina

 

Ontspannen jezelf zijn en tegelijkertijd doen wat je te doen hebt.

ACT coaching en stress en trauma vraagstukken

 

Trauma en stress zijn direct met elkaar verbonden. Wanneer we trauma (hebben) ervaren leidt dit vaak tot een langere periode van bewuste of onbewuste chronische stress. Pak je de stress aan in je leven dan kan het zijn dat dit ook jouw trauma raakt.

Ik zie trauma in bredere zin dan geweld of seksueel misbruik. Iedereen heeft wel een traumatische ervaring meegemaakt of je het nu wel of niet als zodanig herkent.

Voor de één is het een onverwacht overlijden van een dierbare, voor de ander een business die niet loopt of een baby die maanden achter elkaar alleen maar huilt. Het gaat erom dat je brein het gebeuren niet verwerkt en je er hinder van blijft ondervinden.

Het fijne van een coach die geschoold is in trauma-focused ACT is dat deze goed in kan spelen op trauma vraagstukken of trauma-gerelateerde reacties wanneer deze op komen tijdens de stress coaching.  

 

ACT Coaching of toch therapie?

 

Voor trauma moet je in therapie, niet naar een coach, toch? Dit klopt wel wanneer je last hebt van hallucinaties, dealt met oorlogstrauma, zelfmoordgedachten, langdurig seksueel misbruik, of een serieuze verslaving. Worstel je hier mee? Dan ben ik niet voor jou. Ik raad je aan in therapie te gaan. Als je wilt kan ik je doorverwijzen. 

ACT coaching met aandacht voor trauma is wel voor jou wanneer je wilt uitzoeken en werken aan dat wat voor jou belangrijk is in het leven. Dit kan eventueel zelfs zonder over jouw trauma te praten. Tijdens ACT coaching leer je effectief met jouw stress en trauma omgaan, zodat deze je niet langer in de weg zitten je leven vorm te geven. Wees welkom!

Hoe ziet een coaching sessie er uit?  

De coaching sessies stoelen op Acceptance en Commitment Therapy, ofwel ACT! ACT is een zeer ervaringsgerichte vorm van coaching uitermate geschikt voor dealen met stress en trauma. Praten alleen helpt niet. Door te doen en te oefenen creëer je diepgaande verandering.

We starten met een korte oefening om met aandacht de sessie in te gaan. Vervolgens bespreken we wat je thuis geoefend hebt en gaan we aan de slag.

In de loop van de coaching sessies leer je een variëteit aan praktische tools. Het aanleren van deze tools bestaat 1) uit een stukje psycho-educatie waardoor je begrijpt hoe dingen werken in je brein en je lijf, en 2) het doen van experimenten waardoor je de tools voelt en ervaart in de praktijk.

“Heel verrassend en ik moest vaak ook erg lachen. Suzanne brengt humor in haar sessies” – Alexandra

“Door haar rustige aandacht en gerichte vragen voelde ik me helemaal op mijn gemak. Suzanne gaf me zo alle ruimte om bij mijn oplossingen te komen” – Karen

We sluiten de coaching sessie af met een korte samenvatting en spreken af waar je tussen de sessies op kan letten. We doen het samen. Soms is het gewoon fijn dat iemand even met je meekijkt naar jouw script zodat het weer helemaal jij is je je er vervolgens zelf vorm aan kunt geven buiten de sessies. 

In je kracht met coaching bij PureConnect Suzanne Lommers

Ik had het gevoel: Is dit het nou? Ik zat klem en wilde véél meer rust. Sinds de ACT coaching leef ik minder strikt en volgens ‘mijn’ regels. Ik denk niet meer zoveel na, en volg meer mijn hart thuis en in mijn bedrijf. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik graag zie, toch heb ik het gevoel dat ik alles aankan.

Rust heb ik nog steeds. Ik realiseerde me dat ik juist meerdere leuke nieuwe dingen wilde. Ik ben een bruisend leventje ingestapt wat bij mij past, waar ik van geniet. Dát geeft me voldoening en rust.

Alexandra Hajunga

Met haar liefdevolle, geduldige en respectvolle houding en ’n open blik, waaruit oprechte interesse spreekt, zorgde Suzanne voor een prettig contact in ons stress coaching gesprek. Ik voelde me op mijn gemak. Ze gaf mij de nodige ruimte om zonder gêne, switchend tussen allerlei opkomende gedachten, mijn zoektocht naar een passende oplossing aan te durven gaan. 

Het gevoel dat Suzanne me begreep en mijn gedachtengang kon volgen, sterkte mijn zelfvertrouwen. Haar enthousiaste en gepaste reacties stemden mij optimistisch en zorgden voor een duwtje in de goede richting én daar pluk ik, nu nog steeds, de vruchten van. Dank je wel, Suzanne.

Karin Cristofoli
docent/trainer/coach DJI/RN

Ik had last van faalangst. Hierdoor was het thuis en op het werk moeilijk. Ik was vaak boos en verdrietig. Ik had continu kritiek op mezelf dat ik het niet goed genoeg deed en niet leuk genoeg was.

De stress coaching was pittig. maar Suzanne heeft me geholpen eerlijk naar mezelf en alles te kijken. Ik heb uitgezocht wat ik belangrijk vind en dankzij Suzanne heb ik die eerste stappen durven zetten om dingen anders te gaan doen.

Ik voel me nu zoveel meer mezelf, blijer en ook lichter. Thuis gaat alles beter en ik heb een nieuwe baan met leuke collega’s!

Anoniem

Ik heb de stress coaching combineerd met het reconnective healing traject. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

Anoniem

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

Hoi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach voor vrouwen die kampen met heftige stress en gevoelens van onvrede. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Na burn-out te zijn geweest op mijn 25e leerde ik meer en meer over stress. Het is mijn missie jou te helpen de regie terug te pakken en je leven Zin en Ziel te geven

Contact

+31 6 36216542
info@suzannelommers.com
Utrecht & IJsselstein

Kvk: 56836775 | Btw: NL002054040B70

© PureConnect 2023 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!