Aanpak

In mijn aanpak maak ik vooral gebruik van Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en Reconnective Healing. Ze maken voor inspirerende en indringende sessies, daar waar gepast met een vrolijke noot. 

De coaching en de healing zijn los te volgen. Klanten die beiden combineerden zeggen: 

“Transformerend!”

“Ik maak nu heel makkelijk keuzes. No brainers!”

“Mijn leven is steeds meer MIJ aan het worden. Er is flow.”

Ik vertel je hier graag meer over mijn aanpak. 

Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach
Suzanne coacht met liefde en intuïtie . Suzanne begeleid je op jouw weg terug naar je eigen kracht

Over Acceptance & Commitment Therapy

ACT is een ervaringsgerichte vorm van mindfulness-based coaching die steunt op de positieve psychologie. Doel is het ontwikkelen van psychische flexibiliteit. Je leert praktische vaardigheden die maken dat je op een gezonde manier omgaat met de pijn en stress die bij het leven horen. En het leert je je leven vorm te geven aan de hand van dat wat jouw leven Zin en Ziel geeft. 

ACT onderscheid zich van veel therapieën en andere coachingsvormen door niet weg te bewegen van dat wat is, maar het volledig te accepteren en er gezond mee om te leren gaan. Zo komt eerder verspilde energie vrij om ACTie te ondernemen meer van dat wat er voor jou echt toe doet in je leven te integreren.  

ACT is bewezen effectief en wordt steeds vaker ingezet door therapeuten en andere zorgverleners. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ACT zeer goed werkt bij stress en trauma gerelateerde klachten, zoals onder meer PTSS en depressie. Het fijne is dat ACT niet alleen focust op dat wat dwars zit, maar vooral gaat over daar waar je wel naartoe wilt in je leven. 

Nieuwsgierig? Voel je vrij om kennis te maken en je vragen te stellen tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Ik denk graag met je mee.

 

Over Reconnective Healing

Reconnective healing is een hands off vorm van healing die bewezen effectief is. De wetenschap kan nog niet verklaren hoe deze vorm van healing precies werkt. Het toont wel duidelijk de resultaten aan. 

Reconnective healing herstelt de balans in ons systeem waardoor onze energie- en lichtbanen weer coherent gaan stromen. Als gevolg wordt er een zelfhelingsproces in werking gezet dat mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek doorwerkt.

Reconnective healing is geen vervanging voor regulier medische zorg. Vraag bij klachten advies aan uw (huis)arts.

De effecten van een healing zijn voor een ieder uniek. Veel gehoorde resultaten zijn: meer rust, verlichting bij ziekten, zich gegrond, krachtig en energiek voelen, en weer vertrouwen op intuïtie. Ook: makkelijker beslissingen nemen; belangrijke levensvragen worden opgelost; meer plezier; en het gevoel dat het in het leven weer gaat stromen.

Heb je vragen neem gerust contact op, of boek direct een sessie via deze link. 

Foto van vrouw die ligt op een massage tafel terwijl ze healing ontvangt van 2 handen die je in de foto ziet. Reconnective healing helpt je weer in balans te komen en terug op je levenspad zodat je het leven gaat leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Laten we connecten!

Via InstagramFacebook en LinkedIN deel ik regelmatig informatie en inspiratie in de vorm van blogs en inzichten over stress en leven met Ziel. Ik maak van het internet ook graag een plek van verbinding en bezieling. Zie ik je daar? 

Foto van Suzanne Lommers, die je uitnodigt haar te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Toffe graffiti muur op de achtergrond
4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@suzannelommers.com
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!