In deze aflevering gaan we het hebben over bewust ouder worden en het ontwikkelen van zelfleiderschap. Ik neem je mee in wat bewust ouder worden is, mede aan de hand van een gesprek van hart to hart dat ik laatst voerde met één van mijn inmiddels overleden lievelingsooms. Een prachtige man. Bewust ouder worden gaat over iets willen voor jezelf. De persoon te zijn die je voor jezelf wenst tijdens je leven. De dingen doen waar je van geniet op welk vlak van je leven ook. Bewust ouder worden = bewust leven… nu. 

En zelfleiderschap is hierbij essentieel.

Wil jij bewust ouder worden en leiderschap over jouw leven ontwikkelen? In deze podcast aflevering deel ik een mega waardevolle vraag die je jezelf mag stellen samen met een visualisatie/schrijfoefening wanneer je actief verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw leven. De uitnodiging is er voor jou.

Heb je mooie inzichten opgedaan of wil je iets delen? Mail me of deel ze gerust via Instagram⁠⁠⁠⁠. Ik vind het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Heeft deze aflevering je aan gezet en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Meld je⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn gratis cursus over innerlijke rust en wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • ontdek je hoe mooi en stoer bewust ouder worden is
  • breng ik een ode aan mijn net overleden lievelingsoom
  • leer je wat die ene oh zo belangrijke vraag is om te stellen
  • krijg je een prachtige visualisatie / schrijfoefening van me kado
  • ontdek je wat leiderschap hiermee te maken heeft

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering.

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Meld je aan voor een gratis gesprek.

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!