In deze aflevering vieren we Wereld Wachtwoord Dag door op zoek te gaan naar ons eigen persoonlijke wachtwoord. Heb jij wel eens het gevoel dat je dag gewoon gebeurd zonder dat je hebt gedaan wat je wilde doen? Dat je geleefd wordt in plaats van zelf de regie te hebben?

We leven ons leven vaak in een sleur. We doen wat we gewend zijn te doen en dat is prima. Toch? Waarom schuurt het toch soms?

Dat komt omdat je jouw persoonlijke wachtwoorden niet goed ingesteld hebt! Op Wereld Wachtwoord Dag gaan we hier lekker diep op in. We onderzoeken onszelf als systeem en kijken hoe onze wachtwoorden ons kunnen helpen om ons leven elke dag een beetje meer JIJ te maken.

Dus heb jij behoefte aan richting en purpose in je leven? Dan is deze aflevering voor jou!

Heb je mooie inzichten uit deze aflevering gehaald? Hoe je van eikel tot eik groeit? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Wil jij meer richting en purpose aan je leven geven? 

Doe mee aan de pilot workshop “Leven met Zin” op 19 mei in Utrecht. Tijdens deze workshop help ik je concreet richting aan je leven te geven. Samen leggen we jouw top-5 waarden bloot, dat wat diep in je hart belangrijk voor je is. Daarbij geef ik je de hele route aan acties die je nodig hebt om deze 5 waarden op alle vlakken in je leven te integreren.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met zeker 1 concrete actie om direct uit te voeren, een set werkbladen, een mindfulness oefening voor thuis en een hele fijne goodie bag. Het wordt een hele waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. ⁠Klik hier voor meer informatie en aanmelden⁠.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen plan dan hier jouw gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • vieren we World Password Day
  • onderzoeken we jeZelf als systeem
  • hebben we het over de Hubble telescoop en de cel
  • bespreken we wat jouw systeem beïnvloed
  • ontdek je de waarde van een wachtwoord voor jouw leven

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Geef je hier op voor één van de Leef met Zin workshops

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!