Wat gebeurd er wanneer creatiekracht een grotere plek krijgt in jouw leven? Dan wordt het een echte superpower, kun je het onverwachte verwachten en een mega impuls geven aan jouw leven.

In deze aflevering ga ik in gesprek met ondernemer en auteur van De Drakenvallei Eva Mangal.

Eva en ik schrijven momenteel allebei een boek. We hebben het over het creatieproces, wat we tegenkomen en over persoonlijke groei.

Het is een pracht van een gesprek waarin het spirituele het praktische ontmoet en je hands on ontdekt hoe je jouw eigen creatiekracht kunt stimuleren.

Ook vertelt Eva uitgebreid over haar nieuwe boek waarin haar hoofdpersoon op een eigen ontdekkingsreis gaat naar haar magische krachten, een proces dat met vallen en opstaan gaat; dit alles prachtig verpakt in een spannend verhaal.

Ontdek Eva Mangal en haar boek De Drakenvallei

⁠Eva op Instagram⁠

⁠Pre-order haar boek de Drakenvallei⁠

Gratis kort verhaal met audio podcast!

‼️ Wil je mijn korte verhaal met bijbehorende audio podcast gratis ontvangen, stuur me een mailtje. Dan ben jij 1 van de allereersten die het krijgt! Aah, ik heb zo’n zin om je hiermee te verwennen.

Vergroot je creatiekracht met Blij Brein coaching

Wil jij ook een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Met het Blij Brein coachingsprogramma maak je je leven meer JIJ en creëer je ruimte voor jezelf.  Ga naar de Blij Brein cursus.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Plan hier jouw gratis kennismakingsgesprek
Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!