In deze aflevering hebben we het over de ‘wat mij betreft’ grootste mentale ziekte van deze tijd: overdreven serieusheid en onderzoeken we hoe het anders kan.

In deze aflevering:

  • ontdek je wat overdreven serieusheid is
  • wat maakt dat dit de grootste mentale ziekte van deze tijd is
  • leer je wat dit doet met jouw energie
  • steken we een kaarsje aan
  • hebben we het over succesvol zijn
  • stellen we 1 vraag die alles in een nieuw licht zet
  • en zie je wat dit doet met jouw energie

Kortom: het is een aflevering die jouw helpen gaat jouw leven vandaag nog en beetje meer JIJ te maken!

Gratis kort verhaal met audio podcast!

‼️ Wil je mijn korte verhaal met bijbehorende audio podcast gratis ontvangen, stuur me een mailtje. Dan ben jij 1 van de allereersten die het krijgt! Aah, ik heb zo’n zin om je hiermee te verwennen.

Deal met de grootste mentale ziekte van deze tijd met Blij Brein coaching

Wil jij ook een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Met het Blij Brein coachingsprogramma maak je je leven meer JIJ en creëer je ruimte voor jezelf.  Ga naar de Blij Brein cursus.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Plan hier jouw gratis kennismakingsgesprek
Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!