Draag jij wel eens maskers wanneer je ergens naartoe gaat? Nee, geen letterlijke maskers. Maskers die je opzet wanneer je ergens naartoe gaat, zoals een happy face wanneer je niet zo lekker in je vel zit.

Maskers dragen we meestal onbewust en wees gerust iedereen draagt ze wel eens. Wil je meer weten en ben je benieuwd hoe dit bij jou speelt? Deze aflevering is voor jou.

Vorige keer hebben we het gehad over ruimte creëren voor jezelf. In deze aflevering borduren we hier op voort. Heb je die aflevering nog niet geluisterd? Doe dat dan nog even hier.

In deze aflevering:

  • gaan we in op wat maskers zijn
  • vertel ik je over mijn bezoek aan het Carnaval in Venetië
  • ontdek je wat het nut van maskers zijn
  • hebben we het over maskers en identiteit
  • stel ik 5 vragen waarmee je jouw maskers kan onderzoeken
  • krijg je een heel waardevol cadeau van mij waar ik echt zo trots op ben!!

‼️ Informatie over mijn cadeau vind je aan het einde van de aflevering op 30.04 minuten. Wil je dit ontvangen, stuur me een mailtje. Dan ben jij 1 van de allereersten die het krijgt! Aah, ik heb zo’n zin om je hiermee te verwennen.

Ontdek jouw maskers met Blij Brein coaching

Wil jij ook een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Met het Blij Brein coachingsprogramma maak je je leven meer JIJ en creëer je ruimte voor jezelf.  Ga naar de Blij Brein cursus.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Plan hier jouw gratis kennismakingsgesprek
Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!