Heb je behoefte aan ruimte maken voor jezelf, groot of klein? En wil je weten hoe je je eigen ruimte inneemt? Deze aflevering is voor jou.

Het is een aflevering boordevol tips, inspiratie, en ook herkenning, want ik geef je voorbeelden uit mijn eigen recente proces waarin ik na 7 jaar mantelzorg weer ruimte voor mezelf kon creëren.

In deze aflevering:

  • ontdek je wat ‘jezelf zijn’ betekent
  • leer je ruimte maken voor jezelf
  • neem ik je mee om mijn reis naar herstel na 7 jaar mantelzorg
  • vertel ik je over mijn bokstherapie
  • hebben we het over onderdrukte emoties
  • krijg je de tips uit de Winterse Gesprekken die mij hielpen ruimte voor mezelf te creëren
  • hebben we het over een Blij Brein
  • en over bootjes op zee en ankers.

Ruimte maken voor jezelf met Blij Brein coaching

Wil jij ook een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Met het Blij Brein coachingsprogramma maak je je leven meer JIJ en creëer je ruimte voor jezelf.  Ga naar het Blij Brein programma.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Plan hier jouw gratis kennismakingsgesprek
Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!