Hoe kun je thuiskomen bij jezelf? Hoe kun je landen in je lijf? Deze vraag staat centraal in mijn nieuwste aflevering waar ik in gesprek ga met yogadocente Susanne Timmerman. Susanne heeft ruim 30 jaar yoga ervaring en is eigenaresse van Lotus Studio in Eindhoven. Ze is gespecialiseerd in het integreren van yoga in het leven van alle dag.

Hoe kun je thuis zijn in jezelf en echt landen in je lijf? Deze vraag heeft al jaren ons beider interesse omdat een goed contact met je lijf de basis is om echt jezelf te kunnen zijn en je intuïtie te horen spreken. Volgens Susanne is dit beheersen wat echte verlichting is.

Landen in je lijf is niet vanzelfsprekend

Niet iedereen heeft een goed contact met zijn lichaam. Veel mensen zitten heel erg in hun hoofd of ‘floepen eruit’. Daardoor kunnen ze moeilijk bij hun emoties en voelen niet de signalen van hun lichaam die aangeven: Dit is ok, Dit is niet ok. In deze aflevering geven Susanne en ik je 3 tips waardoor je beter kunt landen in je lijf.

Maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar

Ik start het nieuwe jaar met een serie Winterse Gesprekken om je tijdens de donkerste maanden te inspireren  Gesprekken over werkelijk vrouw zijn, over aardig gevonden willen worden, en over zelfliefde en -acceptatie. Gesprekken die je stuk voor stuk uitnodigen om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. 5 dappere vrouwen, en 5 mooie verhalen.

In deze aflevering:

  • leer je wat yoga te maken heeft met het dag dagelijkse
  • ontdek je een toegankelijke definitie van spiritualiteit
  • gaan we in op bilspieren en het getjilp van vogels
  • leer je eenvoudig vanuit stress naar rust en ontspanning bewegen
  • krijg je een lesje in het parasympathisch zenuwstelsel en de nervus vagus
  • hebben we het over energiedekentjes en hooggevoeligheid

Meer weten over Susanne Timmerman

Website: LotusStudio Eindhoven

Instagram | Facebook | LinkedIN

Blij Brein coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!