In deze aflevering hebben we het over WAREhelden. Wat betekent het om een WAREheld te zijn? Wat brengt het je wanneer je een keer vanuit een nieuw perspectief naar jezelf kijkt? En hoe kun je op basis daarvan ‘winwinnen’ in het leven?

Het zijn vragen die kunstenares en fotografe Rianne de Jong dagelijks stelt wanneer ze, naast haar meer marketing en strategie geörienteerde activiteiten, vrouwen naakt portreteert en hun lichaam en verhaal kunst maakt. Het zijn vragen die haar fascineren en drijven.

Wat maakt nu dat ze haar WAREhelden shoots startte? Wat drijft haar? Rianne en ik spreken uitgebreid over haar WAREhelden expositie die al op diverse lokaties is vertoond. We hebben het over wat maakt dat haar WAREhelden letterlijk transformaties ondergaan tijdens hun shoot. We spreken over onze waarden en hoe we dit alles kunnen inzetten om te winwinnen in het leven.

Rianne is een prachtvrouw die niet alleen ongelooflijk mooie foto’s maakt, maar die met haar aardsheid woorden geeft aan dingen waar ik soms zelfs eindeloos over kan bakkeleien in mijn hoofd. Kortom: het is een kadootje van een gesprek om van te smullen. Het doel?

De uitnodiging voor jou om je open te stellen voor de WAREheld in jezelf zodat ook jij nog meer mag winwinnen in het leven.

Maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar

Ik start het nieuwe jaar met een serie Winterse Gesprekken om je tijdens de donkerste maanden te inspireren  Gesprekken over werkelijk vrouw zijn, over aardig gevonden willen worden, en over zelfliefde en -acceptatie. Gesprekken die je stuk voor stuk uitnodigen om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. 5 dappere vrouwen, en 5 mooie verhalen.

In deze aflevering:

  • veranderen we het perspectief
  • onderzoeken we wat een WAREheld maakt
  • leer je hoe je lichaam als kunst zien de leeuwin in jou opent
  • hebben we het over mindful leven en verwondering
  • doet Rianne een ‘live’ oefening om je open te stellen voor de WAREheld in jou
  • bevraagt Rianne mij op mijn waarden en leer ik iets nieuws!
  • komt Rianne met een prachtige WAREhelden primeur
  • dagen we je uit een ieniemienie stapje te zetten om te gaan winwinnen in je leven

Meer weten over Rianne de Jong en haar WAREhelden

Je vindt alles over Rianne via haar website: https://ontwerpjouwleven.nu/wareheldenexpo/. Hier vind je informatie over haar WAREhelden, hun verhalen en ook hoe je zelf zo’n prachtige shoot kunt doen. Tip: Rianne doet ook geweldige brand shoots!

Instagram | LinkedIN

Blij Brein coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!