Hoe komt het dat wij vrouwen zo graag aardig gevonden willen worden? En wat maakt dat we als jonge meisjes al voor de spiegel gaan staan meer bezig met ons uiterlijk dan met hoe we ons van binnen voelen?

Alsmaar aardig gevonden willen worden kan behoorlijk lastig zijn, zeker wanneer het gepaard gaat met ideeën over hoe je eruit zou moeten zien. Wat mooi is en wat niet mooi. Deze aflevering is een uitnodiging om te stoppen met aardig gevonden willen worden en om jouw uiterlijke en innerlijke schoonheid in balans met elkaar te brengen.

Maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar

Ik start het nieuwe jaar met een serie Winterse Gesprekken om je tijdens de donkerste maanden te inspireren  Gesprekken over werkelijk vrouw zijn, over aardig gevonden willen worden, en over zelfliefde en -acceptatie. Gesprekken die je stuk voor stuk uitnodigen om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. 5 dappere vrouwen, en 5 mooie verhalen.

In gesprek met Jeanette Cordes

Vandaag ga ik in gesprek met Jeanette Cordes. Jeanette is graceful ageing specialist en had al jong een veelbewogen leven achter de rug. We hebben het over almaar aardig gevonden willen worden, iets waar veel vrouwen last van hebben. Jeanette vertelt open over haar eigen ervaring, hoe zij de schoonheidsbranche in ging, en wat haar algauw zo tegen stond. We hebben het over uiterlijke en innerlijke schoonheid en hoe beiden in balans jou kunnen helpen van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar.

In deze aflevering:

  • hebben we het over aardig gevonden willen worden als tieners
  • gaan we in op de beautybranch
  • onderzoeken we wat echte schoonheid is
  • merk je hoe ‘jezelf zijn’ echt een reis kan zijn

Je vindt Jeanette Cordes via:

website: https://estherschoice.nl/
Instagram: @Estherschoice_gracefulageing

Blij Brein coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing


Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!