In dit tweede Winterse Gesprek ga ik op Blue Monday in gesprek met zelfliefde coach Jacqueline Roepke. We bespreken hoe je vanuit liefde voor jezelf en jouw lichaam van jezelf jouw mooiste project kunt maken dit jaar. Jacqueline deelt hierbij haar 5 tips voor het liefdevol omarmen van jouw lijf en vrouwelijkheid.

In plaats van groot, grootser, groots, helpen we je de stap te zetten naar hier en nu. We helpen je van doen naar zijn. Van mannelijk naar vrouwelijk. Van presteren naar gewoon eens echt JIJ zijn. Want zoals Jacqueline zo mooi zegt in de aflevering: ‘Laten we nu eens onze uniekheid omarmen’.

Jacqueline en ik horen heel graag wat jou heeft geraakt of geïnspireerd. En heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de reacties bij deze video of via Instagram ⁠@suzannelommers⁠ en ⁠@leef_vauit_liefde⁠. We helpen je graag.

Meer weten over Jacqueline Roepke en Zelfliefde:

Meer informatie over Jacqueline vind je op haar ⁠website⁠. Hier kun je je ook aanmelden voor haar gratis weggever die ze in de aflevering benoemt.

Winterse Gesprekken

Ik start het nieuwe jaar met een serie Winterse Gesprekken om je tijdens de donkerste maanden te inspireren  Gesprekken over werkelijk vrouw zijn, over aardig gevonden willen worden, en over zelfliefde en -acceptatie. Gesprekken die je stuk voor stuk uitnodigen om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. 5 dappere vrouwen, en 5 mooie verhalen.

Blij Brein Coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet Suzanne er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!