Een nieuw jaar, een nieuw begin. Maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar! Wij vrouwen hebben de neiging om onszelf op de laatste plaats te zetten, en om het iedereen naar de zin te maken. Vandaag nodig ik je uit om het dit jaar anders te doen. Om jezelf, jij als vrouw en prachtige ziel, voorop te stellen en van daaruit te plannen en je leven te leven.

Maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar

Ik start het nieuwe jaar met een serie Winterse Gesprekken om je tijdens de donkerste maanden te inspireren  Gesprekken over werkelijk vrouw zijn, over aardig gevonden willen worden, en over zelfliefde en -acceptatie. Gesprekken die je stuk voor stuk uitnodigen om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. 5 dappere vrouwen, en 5 mooie verhalen.

In gesprek met Anita Beek

Vandaag ga ik in gesprek met Anita Beek. Anita is psychomotorisch therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van niet aangeboren hersenaandoeningen NAH). Een paar jaar geleden ging ze speels op het skateboard van haar zoon staan. Ze viel en dat was het begin van een hele pittige weg. Nergens vond Anita gehoor, en toen besloot ze zichzelf te gaan helpen. Iets dat mega knap is.

In deze aflevering deelt Anita haar verhaal, en geeft ze je handige tips en tools om van jezelf jouw mooiste project te maken dit jaar. Deze tips en tools zijn direct toepasbaar ook wanneer je gewoon gezond bent, en je leven elke dag een beetje meer JIJ te maken.

In deze aflevering:

  • hebben we het over hoe een skateboard een heel gezin kan ontregelen
  • doen we een boekje open over de reguliere zorg
  • leer je alles over jouw cirkel van invloed
  • hebben we het over boksen en de kopstand
  • en groeien buiten jouw cirkel van invloed
  • ontdek je hoe verandering geen lineair proces van A naar B is
  • maak van jezelf jouw mooiste project dit jaar

LET OP : Deze aflevering is beschikbaar in twee delen. Luisteren doe je via: deel 1 en deel 2.

Blij Brein coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt? Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend

Je kunt Anita Beek vinden:

Website: (in progress)
Instagram: @anita_binnenstebuiten

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!