Maak elke dag een beetje meer JIJ. In deze podcast deel ik de drie lessen die ik leerde in 2023 en daag ik je uit 2024 op een heel nieuwe manier te benaderen. Met als gevolg dat jij in het nieuwe jaar jouw leven nu eens echt JIJ gaat maken. Shameless. Fearless. Lovingly. En vanuit Fun.

In deze aflevering blik ik terug op 2023 en blik ik vooruit op het nieuwe jaar. Ik hou ervan om rond deze tijd te kijken naar wat het jaar me gebracht heeft, de lessen die het me geleerd heeft en waar en hoe ik ben gegroeid. Het zijn lessen op het gebied van het leven, relaties, moederschap en het ondernemerschap. 

Het zijn inzichten, groots en klein, die een enorme impact hebben gehad op hoe ik mijn leven en de dingen die ik meegemaakt heb ervaren heb. En op hoe ik in mijn leven sta en dingen aanpak. Drie waardevolle lessen waar jij echt je voordeel mee kunt doen om elke dag een beetje meer jij te maken in het prachtige nieuwe jaar dat voor je ligt. 

Elke dag een beetje meer JIJ in 2024

2024 is nog een onbeschreven blad. Wat gaat het je brengen en hoe wil jij het vullen?

De handreiking ligt er vanuit mij. Hoe kun jij van jezelf jouw mooiste project maken in 2024? En ik ga je erbij helpen. Met een geweldige serie nieuwe podcast afleveringen in het nieuwe jaar, te starten met 5 Winterse gesprekken met 5 prachtige vrouwen. Heb heerlijke kerstdagen en een shameless, fearless, loving and fun 2024.

In deze aflevering: 

  • Blikken we terug op 2023
  • en op 24 afleveringen Maak elke dag een beetje meer JIJ
  • Krijg je de drie lessen die ik leerde dit jaar
  • Ontdek je wat een Bij Brein is en doet
  • Hebben we het over de Wannabe versus de Genie met haar magische toverlamp
  • Blikken we vooruit op 2024
  • Krijg je een vraag die alles verandert voor jouw nieuwe jaar
  • Daag ik je uit in 2024 van jezelf jouw mooiste project te maken

Blij Brein coaching

Wil jij het nieuwe jaar starten met een Blij Brein? Elke dag een beetje meer jij maken? Wil jij op een gezonde manier omgaan met irritante gedachten en emoties zodat ze je niet langer meer in de weg zitten? En zodat er bergen energie vrijkomt die je kunt besteden aan dingen die wel fijn zijn en waar je voldoening uithaalt?

Op naar een jaar waarin je helemaal jezelf kan zijn omdat je de tools beheerst die dit mogelijk maken! Ga naar het Blij Brein programma. Meld je aan voor 1 van de 5 pilot plaatsen en jouw jaar gaat met een sprankelende knal van start. 

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!