In deze aflevering hebben we het over wat er werkelijk speelt wanneer we jongleren met tijd.

We gaan de diepte in en kijken eerlijk naar onze eigen rol die maakt hoe we ’s avonds moe op de bank ploffen na een drukke dag met een gevoel van ontevredenheid. Weer niet aan onszelf toegekomen.

Hoe komt het dat dit gebeurd? En hoe kan het anders?

Jongleren met tijd

Één van de dingen waar wij vrouwen flink mee worstelen is onze planning, tijd en alles wat we ‘moeten’ doen. We zijn druk en dat toont. We hebben ook de neiging om iedereen te pleasen. Dat is nogal wat.

In deze aflevering kijken we eerlijk naar wat jongleren met tijd nu echt is. We hebben het over de ballen waarmee we jongleren. We hebben het over tijd, wat het is, hoe we het beleven en hoe we het anders in kunnen zetten. En we are going to get real. We nemen onze eigen rol wat het jongleren met tijd betreft onder de loep.

Snelcursus Blij Brein coaching

Heb je last van irritante gedachten en emoties? Met mijn Blij Brein coaching crash course ontwikkel je in 2 maanden een gezonde relatie met je gedachten en emoties. Zo heb je weer een BLIJ Brein. Kijk voor meer informatie op: ⁠Blij Brein⁠.

Ben je geraakt door deze aflevering en wil je jouw uitdagingen op dit vlak delen en wil je super fijne en waardevolle haakjes aangereikt krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek via mijn ⁠⁠online afspraken agenda⁠⁠.

Ook kun je direct aan de slag met mijn gratis video cursus: ⁠⁠innerlijke rust in je leven met reconnective healing⁠⁠.

Ik ben heel benieuwd wat jij uit deze aflevering hebt gehaald. Deel het gerust met me via een DM op ⁠⁠Instagram⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠, of ⁠⁠LinkedIN⁠⁠.

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!