Pesten is een hot topic, en er is veel aandacht voor hoe pesten het zelfbeeld van jongeren fundamenteel kan aantasten. Maar wat doet het met ons als moeder wanneer ons kind gepest wordt? In deze aflevering doe ik een boekje open over wat er binnen in mij gebeurde toen ik mijn zoontje voor mijn ogen gepest zag worden.

Ik ben geen perfecte moeder en ik vind dat het tijd wordt dat wij als vrouwen open en eerlijk met elkaar mogen delen wat er met ons gebeurd wanneer er iets naars met ons kind gebeurd. Met deze aflevering hoop ik je te (h)erkennen in je eigen gevoelens en nodig ik je uit meer open te zijn op dit vlak.

Deze aflevering is meer dan een verhaal over pesten.

Het is een soort open brein en lijf operatie. Dit betekent dat ik je letterlijk meeneem in wat er in mijn lijf en brein gebeurde in het moment zelf. En ik deel welke skills vanuit ACT, de coach methode waar ik in mijn coaching hoofdzakelijk mee werk, ik inzette en hoe dit voor mij werkte.

En, ik geef je zoals beloofd de 5 dingen die ik voor mezelf leerde / op een nieuw niveau realiseerde door deze ervaring.

Kortom: het is een mega waardevolle aflevering bom en bomvol pareltjes en haakjes om jou te helpen Elke dag een beetje meer JIJ te maken, ook wanneer het om pesten en kinderen gaat.

Ben je geraakt door deze aflevering en wil je jouw uitdagingen op dit vlak delen en wil je super fijne en waardevolle haakjes aangereikt krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek via mijn ⁠online afspraken agenda.

Ook kun je direct aan de slag met mijn gratis video cursus: innerlijke rust in je leven met reconnective healing.

Links:

InstagramFacebookLinkedIN

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!