Soms kan het ‘allemaal’ even teveel zijn. In deze aflevering hebben we het over hoe dingen je kunnen aanvliegen. Ze houden je bezig en raken iets diep binnen in je. Dingen kunnen je overweldigen. Wat doe je dan? Hoe ga je ermee om?

Elke dag een beetje meer JIJ kan in bepaalde perioden, zoals wanneer je partner burn-out is of anderszins uitgevallen, al snel voelen als:

Elke dag een betje minder JIJ. En oh wat voelt dat waardeloos.

Zo ook alles wat er momenteel in de wereld speelt. Het is allemaal zo verschrikkelijk. Hoe cope jij ermee? En lig je er wel eens wakker van?

In deze aflevering gaan we in op hoe mensen op verschillende manieren met dingen om gaan en dat dit heel normaal is. Het ene is niet beter dan het andere. We hebben het over mens zijn met al onze emoties en gedachten, ook diegenen die minder fijn zijn. En oh, wat kunnen die gedachten en emoties je bezig houden. Dat is niet altijd makkelijk.

Daarom reik ik je een alternatief aan. Een effectieve manier om met je emoties en gedachten om te gaan en de ruimte voor jezelf te eren in tijden die pittig zijn.

Wil je leren hoe je gezond met je emoties en je gedachten om wilt gaan, of wil je weten of ik je kan helpen met dat waar je mee worstelt, maak dan een afspraak voor een gratis gesprek via mijn online afspraken agenda.

Ook kun je direct aan de slag met mijn gratis video cursus: innerlijke rust in je leven met reconnective healing.

Links:

InstagramFacebookLinkedIN

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!