Heb jij de neiging altijd hard te werken, dingen op te pakken en het ondertussen leuk en fijn te willen hebben? Merk je dat je je vaak moe voelt en minder ruimte voor jezelf hebt dan je zou willen? Altijd je best doen, meer willen en blij zijn lijkt ideaal, maar je gaat geheid die ruimte voor jezelf missen.

De herfst is begonnen. En met de herfst equinox een paar dagen geleden, de dag waarop de dag en de nacht exact even lang zijn, zijn we in een krachtige nieuwe energie gestapt.

We mogen de balans opmaken. Wat heeft dit jaar tot nu toe gebracht? Wat wens ik nog voor mezelf en mijn gezin? En hoe kun je de herfst energie inzetten?

De herfst heeft een eigen energie die anders is dan de energie van de lente en de zomer. Wij mensen vertoeven vaak het liefst in de lente en de zomer energie. We blijven graag weg van de herfst. De herfst confronteert, de herfst rondt af. De herfst brengt de energie langzaam van buiten naar binnen.
​​​​
Regelmatig vertoeven in je eigen herfst maakt dat je je gezonder voelt, meer bij jezelf en voldoening ervaart in je dag. In mijn nieuwste podcast aflevering vertel ik je hoe, zodat jij meer ruimte voor jezelf gaat ervaren. 

Speciaal vanwege de veranderende energie krijg je van mij een hart connectie mindfulness meditatie cadeau!

Of je nu wel of niet zin hebt om de aflevering te luisteren, deze mindfulness meditatie is een hele mooie, fijne en verbindende oefening die je iedere dag kunt doen. 
​​​​​​​​
Luister je mee via SpotifyApple Podcast of YouTube?

Niet geïnteresseerd in de aflevering en wel in de meditatie? Start dan met luisteren/kijken op 17.50 min. van de aflevering. ​

In deze aflevering:

  • Daag ik je uit vaker in jouw herfst te leven
  • ontdek je wat leven in de herfst je brengt
  • hebben we het over jezelf negeren 
  • de moeilijkheid van iets simpels als mindfulness
  • leer je hoe coaching helpt ruimte voor jezelf creëren
  • doen we een prachtige hart connectie oefening

Heeft deze aflevering je geraakt of is er een inzicht dat je graag wilt delen? Deel het met me via Instagram ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Ik hoor heel graag over je ervaringen.

Coach pilot: Je partner burn-out? Zo maak je ruimte voor jezelf

1 op de 7 mensen is momenteel burn-out. Is jouw partner burn-out, dan kan dit een grote druk op je leggen. Je dagelijkse stress neemt toe. Je kan het gevoel hebben dat je naar je kinderen toe het gedrag van je partner moet compenseren, en het legt een flinke druk op je relatie. Merk je dat je het lastig vindt? Wil je hulp om anders om te gaan met de stress, en iemand hebben waarmee je de issues die je tegenkomt kunt bespreken en samen tackelen? Zodat jij weer ruimte voor jezelf ervaart?

Op dit moment ontwikkel ik een pilot voor een 1-op-1 coach programma voor mensen die een partner hebben met burn-out. Heb je interesse in persoonlijke coaching zodat je niet alleen deze periode doorkomt, maar goed in je vel zit en helemaal JIJ bent? Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek en wie weet help ik jou in het kader van de pilot tegen een gereduceerd tarief.

Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!