In deze aflevering hebben we het over rust nemen. “Ah, I need a break!” “Ik ben zo moe en heb zo’n behoefte aan rust”. Iedereen lijkt het wel te zeggen. Rust nemen lijkt zo eenvoudig, maar hoe komt het dan dat we het vaak bijven roepen? En waarom verandert er in de basis dan niets en blijven we druk en moe?

Kan het zijn dat we eigenijk niet zo goed weten wat rust nemen inhoudt? Kan het zijn dat we niet weten hoe we onszelf echt in een staat van rust kunnen brengen? Rust nemen op een manier die verder gaat dan eventjes netflixen of eventjes lezen en een middagdutje doen.

Ik tackel in deze aflevering het fenomeen rust nemen en deel met je een deel van de reis en veronderstellingen die ik hiermee had. Een paar jaar geleden stond ik op een punt dat ik niets anders wilde dan rust nemen. En toen kwam dr. Saundra Dalton-Smith op mijn pad. En zij veranderde mijn hele blik op rust nemen.

Of je nu burn-out bent, een partner met burn-out hebt, of gewoon druk bent en je hebt behoefte aan meer rust in je leven, deze aflevering is voor jou.

En hij kan best verrassend zijn! 

In deze aflevering:

  • Hebben we het over slapen versus rusten
  • Leer je dat er geen one size fits all weg naar rust in je leven is
  • Gaan we in op de 7 soorten rust
  • Hebben we het over emoties in de kast
  • Ontdek je wat rust wel is en hoe je het bereikt

Heeft deze aflevering je geraakt of is er een inzicht dat je graag wilt delen? Deel het met me via Instagram ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Ik hoor heel graag over je ervaringen.

Is je partner burn-out en wil je leren rust nemen?

1 op de 7 mensen is momenteel burn-out. Is jouw partner burn-out, dan kan dit een grote druk op je leggen. Je dagelijkse stress neemt toe. Je kan het gevoel hebben dat je naar je kinderen toe het gedrag van je partner moet compenseren, en het legt een flinke druk op je relatie. Merk je dat je het lastig vindt? Wil je hulp om anders om te gaan met de stress, en iemand hebben waarmee je de issues die je tegenkomt kunt bespreken en samen tackelen?

Op dit moment ontwikkel ik een pilot voor een 1-op-1 coach programma voor mensen die een partner hebben met burn-out. Heb je interesse in persoonlijke coaching zodat je niet alleen deze periode doorkomt, maar goed in je vel zit en helemaal JIJ bent? Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek en wie weet help ik jou in het kader van de pilot tegen een gereduceerd tarief.

Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!