Hoe voelt het wanneer je partner burn-out gaat? Wanneer het gezin en het huishouden ineens 100% op jouw schouders neerkomen naast je werk? En je weet, dit gaat echt jaren duren…

In deze vijfde zomerse aflevering heb ik te gast Elise Voogt. Elise en ik tackelen dit zwaar onderbelichte thema, en onderzoeken samen hoe je vreugde vindt voor jezelf wanneer je partner burn-out is.

Samen doorbreken we het taboe. We gaan in op de real deal van hoe het is om partner te zijn van iemand die zo uitvalt. En we hebben het over hoe je voor jezelf zorgt in deze tijd, ruimte maakt, en vreugde vindt terwijl er toch vaak een donderwolk in huis rondzweeft.

Kortom: een gesprek voor iedereen die met een partner te maken heeft die langdurig ziek is, en voor iedereen die sowieso meer vreugde voor zichzelf wil realiseren.

Zomerse gesprekken

Deze zomer ga ik het gesprek aan met 5 prachtige mensen die iets te delen hebben. We hebben het over moeilijke dingen doen die je wel heel graag wilt, we hebben het over energie, ons onderbewustzijn en ons zelfherstellend vermogen. En we hebben het over ruimte voor jezelf creëren wanneer je omstandigheden dat moeilijk maken. Kortom: 5 zomerse gesprekken van hart tot hart. Enjoy. 

In deze aflevering:

  • doorbreken we het taboe: ‘Je partner burn-out’ is gewoon “ruk”
  • ontdek je de kracht van (h)erkenning
  • onderzoeken we de valkuilen voor partners
  • raden we je aan geen viool te gaan spelen
  • hebben we het over donderwolken, eenzaamheid en onvoorspelbaarheid
  • krijg je tips om vreugde bij jezelf te vinden in moeilijke situaties

Heeft deze aflevering je geraakt? Is jouw partner burn-out en ga je of ben je door eenzelfde fase heen gegaan? Deel het met ons via Instagram ⁠@visueliseren⁠ en ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. We horen heel graag over je ervaringen. Together we find light and joy amidst darkness.

Meer weten over Elise Voogt:

Elise is te vinden via: ⁠⁠https://www.visueliseren.nl
Speciaal voor deze aflevering maakte Elise deze prachtige illustratie.

Is jouw partner burn-out?

1 op de 7 mensen is momenteel burn-out. Is jouw partner burn-out, dan kan dit een grote druk op je leggen. Je dagelijkse stress neemt toe. Je kan het gevoel hebben dat je naar je kinderen toe het gedrag van je partner moet compenseren, en het legt een flinke druk op je relatie. Merk je dat je het lastig vindt? Wil je hulp om anders om te gaan met de stress, en iemand hebben waarmee je de issues die je tegenkomt kunt bespreken en samen tackelen?

Wil je begeleiding hoe je de rust, de ruimte en de vreugde voor jezelf kunt vinden in deze fase die in veel gevallen meerdere jaren duurt? Met iemand die en en coach is en je snapt? Neem dan contact met me op. Samen kijken we tijdens een gratis oriëntatiegesprek wat je nodig hebt om krachtig, rustig en met energie te blijven genieten van je leven.

Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!