Of luister via:

Wil je verandering doorvoeren, de 2.0 versie van jezelf worden, en zit je niet lekker in je lijf? Wat nu als ziek zijn eigenlijk heel nuttig en zinvol is? En wat nu als je brein en je onderbewustzijn je kunnen helpen?

In deze vierde zomerse aflevering heb ik te gast de herstelexpert, David Müskens. We gaan het hebben over ons brein, ons onderbewustzijn en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam met als doel de 2.0 versie van jezelf uitnodigen in je leven.

Zomerse gesprekken

Deze zomer ga ik het gesprek aan met 5 prachtige mensen die iets te delen hebben. We hebben het over moeilijke dingen doen die je wel heel graag wilt, we hebben het over energie, ons onderbewustzijn en ons zelfherstellend vermogen. En we hebben het over ruimte voor jezelf creëren wanneer je omstandigheden dat moeilijk maken. Kortom: 5 zomerse gesprekken van hart tot hart. Enjoy. 

In deze aflevering:

  • krijg je een andere kijk op wat ziekte nu eigenlijk is
  • leer je over de verschillend fasen van ziek zijn
  • gaan we in op de mega kracht van ons onderbewustzijn
  • ontdek je de relatie tussen psychische en fysieke klachten
  • maken we een uitstapje naar de wetenschap en de reguliere zorg
  • hebben we het over pinda’s en pollen
  • en over hoe je in de 2.0 versie van jezelf kan stappen

Heb je mooie inzichten opgedaan? Deel je inzichten via Instagram met ons ⁠@deherstelexpert en ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. We vinden het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Meer weten over David Müskens?

Website: ⁠https://deherstelexpert.nl/⁠
Online academie: ⁠De Herstelexpert Academie⁠

Heeft deze aflevering je geraakt en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Blijf er niet mee zitten en meld je aan voor een gratis, ⁠vrijblijvend gesprek⁠. Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!