Of luister via:

Waar verlang jij naar en zou je anders willen? En zeg je vaak tegen jezelf ‘vandaag ga ik er echt werk van maken’ om je ’s avonds te realiseren dat je het niet hebt gedaan?

In deze derde zomerse aflevering heb ik te gast Freya Zwennis. Freya was niet gelukkig in haar baan en wilde het heel graag anders. Ze besloot haar baan op te zeggen voordat ze wist wat ze precies als zelfstandig ondernemer wilde doen. Dit terwijl ze single mom is van 2 kids.

Freya Zwennis en ik praten over het doorvoeren van veranderingen in je leven of je nu in loondienst bent en als zelfstandige aan de slag gaat zoals Freya wil, of next level in je onderneming wilt gaan zoals ik wil. Hoe doe je dit?

Wat het ook is dat je anders wilt, je kunt dit vandaag nog doen, energetisch en door bepaalde keuzes te maken. Kortom: alle ingrediënten voor een mooi gesprek zijn aanwezig. Stel je open en laat je verrassen.

Zomerse gesprekken

Deze zomer ga ik het gesprek aan met 5 prachtige mensen die iets te delen hebben. We hebben het over moeilijke dingen doen die je wel heel graag wilt, we hebben het over energie, ons onderbewustzijn en ons zelfherstellend vermogen. En we hebben het over ruimte voor jezelf creëren wanneer je omstandigheden dat moeilijk maken. Kortom: 5 zomerse gesprekken van hart tot hart. Enjoy. 

In deze aflevering:

  • leer je hoe je vandaag een nieuw verhaal kunt schrijven
  • vertelt Freya hoe De Reconnection, een speciaal healing traject, de start was van het echt kiezen voor zichzelf
  • krijg je praktische tips om nu in je volle potentieel te stappen
  • bespreken we het aanleggen van nieuwe gedachtepatronen in het brein
  • leer je hoe je affirmaties en manifestatie op een goede manier inzet

Heb je mooie inzichten opgedaan? Deel je inzichten via Instagram met ons ⁠@freya_zwennis⁠ en ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. We vinden het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Meer weten over Freya Zwennis?

Op dit moment is Freya nog zoekende. Zodra haar website online is zullen we de verwijzing hier plaatsen.

Heeft deze aflevering je geraakt en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Blijf er niet mee zitten en meld je aan voor een gratis, ⁠vrijblijvend gesprek⁠. Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!