Of luister via:

Is het voor jou tijd om te stoppen met pleasen? Heb jij wel eens gemerkt hoe verwachtingen en werkdruk je leven gecompliceerd kunnen maken? En heb je dat wel eens geprobeerd te compenseren met perfect gedrag?

In deze tweede zomerse aflevering heb ik te gast GZ-psycholoog en vrouwencoach voor vrouwen of colour Odyl Rozendaal. We gaan het hebben over hoe je zonder schuldgevoel kunt stoppen met pleasen, met het anderen naar de zin maken, hoe je je eigen geluk op nr. 1 kunt gaan zetten. 

Zomerse gesprekken

Deze zomer ga ik het gesprek aan met 5 prachtige mensen die iets te delen hebben. We hebben het over moeilijke dingen doen die je wel heel graag wilt, we hebben het over energie, ons onderbewust zijn en ons zelfherstellend vermogen. En we hebben het over ruimte voor jezelf creëren wanneer je omstandigheden dat moeilijk maken. Kortom: 5 zomerse gesprekken van hart tot hart. Enjoy. 

In deze aflevering:

  • ontdek je wat pleasen is
  • zijn Odyl en ik bloedeerlijk over ons eigen please verleden
  • gaan we in op please verschillen tussen culturen
  • en tussen mannen en vrouwen
  • mhebben we het over de controlfreak en de perfectionist
  • bespreken we hoe je kunt stoppen met pleasen
  • hoe kleine stapjes giga groots zijn

Heb je mooie inzichten opgedaan? Deel je inzichten via Instagram met ons @fem_journey en ⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠. We vinden het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Meer weten over Odyl Rozendaal:

Je kunt Odyl vinden via: https://www.fem-journey.com

Heeft deze aflevering je geraakt en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Blijf er niet mee zitten en meld je aan voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!