Of luister via:

Heb jij wel eens angst voor zichtbaarheid, om jezelf te laten zien aan anderen? Vind je het soms spannend om helemaal jezelf te zijn in een groep onbekenden of op social media? De zomer is een feit en in deze eerste zomerse aflevering heb ik te gast Suus Venings. Voor het succes van haar onderneming is het nodig dat zij online goed zichtbaar is. Eitje toch? Nee dus. Suus heeft een enorme angst voor zichtbaarheid online. Voor het welslagen van haar bedrijf zal ze echter wel moeten en daarom is ze een challenge aangegaan met zichzelf: 100 dagen zichtbaar zijn online.

Suus vertelt over haar challenge en het proces waar ze doorheen is gegaan en nog steeds gaat. Ondertussen gaan Suus en ik samen het experiment aan. Het is haar eerste podcast interview ooit en het is voor mij mijn allereerste podcast gesprek. Kortom: een boeiend gesprek voor iedereen die benieuwd is hoe je angst en obstakels overwint wanneer je iets specifieks voor jezelf wilt bereiken.

Zomerse gesprekken

Deze zomer ga ik het gesprek aan met 5 prachtige mensen die iets te delen hebben. We hebben het over moeilijke dingen doen die je wel heel graag wilt, we hebben het over energie, ons onderbewust zijn en ons zelfherstellend vermogen. En we hebben het over ruimte voor jezelf creëren wanneer je omstandigheden dat moeilijk maken. Kortom: 5 zomerse gesprekken van hart tot hart. Enjoy. 

In deze aflevering:

  • ondergaan Suus en ik ons eigen angst voor zichtbaarheid experiment
  • maken we een uitstapje naar ons brein
  • leer je over de signalen van je lijf
  • bespreken we je waarden als drijfveer voor verandering
  • onderzoeken we de rol van gedachten
  • hebben we het over consistentie, betrouwbaarheid en zelfvertrouwen
  • moedigen we je aan het spel te spelen

Heb je inzichten opgedaan m.b.t. jouw angst voor zichtbaarheid of heeft iets anders je geïnspireerd? Deel je inzichten via Instagram met ons ⁠@suus_venings⁠ en ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. We vinden het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Meer weten over Suus Venings:

Je kunt Suus vinden via: https://www.suusvenings.nl

Heeft deze aflevering je geraakt en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Blijf er niet mee zitten en meld je aan voor een gratis, ⁠vrijblijvend gesprek⁠. Geef je ook gelijk op⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Informatief, leuk en je krijgt direct een praktische oefening om mee aan de slag te gaan.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek (100% inzicht garantie).

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!