Heb jij last van pre-zomervakantie stress? De school van de kinderen komt er weer tussendoor, je moet nog van alles op je werk afronden en daarnaast ook nog die laatste dingen voor de vakantie regelen. Voor je het in de gaten hebt zijn drie weken voorbij en ga jij moe, gestresst en misschien zelfs wel gefrustreerd de vakantie in. Niet de bedoeling.

Stel je eens even voor hoe fijn dat zou zijn? Dat je al ontspannen bent voordat de zomervakantie echt gestart is en je niet die eerste avond op de bank ploft met een gevoel van “Oh eindelijk. En goddank is het me allemaal gelukt!”

In deze aflevering leer ik je 1 van de vaardigheden die ik in mijn coaching gebruik om op een nieuwe manier om te gaan met stress. Mindfulness.

Weg dus met die zomervakantie stress

We gaan samen letterlijk aan de slag, zodat jij die zomervakantie stress de baas bent en met meer rust en ontspanning de vakantie in gaat.

Om je deze vaardigheid consistent eigen te maken heb ik speciaal voor jou de ⁠Breath it! Mindfulness Challenge, 26-30 juni⁠ gecreëerd. Doe je jezelf het plezier mee te doen. Meld je aan via de link. Gedurende 5 dagen maken we je brein psychologisch meer flexibel, zoals dat in Acceptance en Commitment Therapy termen heet. En dat op een manier die je nauwelijks tijd kost en het grote resultaat heeft dat je met meer rust en ontspanning die vakantie ingaat.

Luister deze aflevering. Het is de start van de Breath it! Mindfulness Challenge en in deze aflevering leer ik je alles wat je nodig hebt om deze skill echt te rocken!

In deze aflevering:

  • bespreken we wat stress is
  • hoe een psychologisch flexibel brein je kan helpen
  • leer je hoe mindfulness helpt bij stress
  • maken we een uitstapje naar ons brein!
  • gaan we ademhalen
  • daag ik je uit mindful de zomervakantie in te gaan met de Breath it! Challenge

Heb je mooie inzichten opgedaan of wil je iets delen? Mail me of deel ze gerust via Instagram met ⁠⁠⁠⁠⁠@suzannelommers⁠⁠⁠⁠⁠. Ik vind het leuk om daar met je in gesprek te gaan.

Heeft deze aflevering je aan gezet en wil jij aan de slag om je leven meer JIJ te maken? Meld je⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen ⁠⁠meld je aan⁠⁠ voor een gratis kennismakingsgesprek.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

Links:

Breath it! Challenge: Aanmelden
Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Meld je aan voor een gratis gesprek.

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!