In deze aflevering zie je wat de eikel en de eikenboom te maken hebben met jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben altijd het gevoel dat de persoon die we later worden willen wanneer we groot zijn een totaal ander mens is. Iemand die nog ver weg is.

Misschien heb je wel bepaalde wensen en verlangens voor die persoon? Misschien wil je wel dat jouw grotere ik het ‘beter heeft’ dan jij nu. Dat ze het ‘goed voor elkaar’ heeft. Het kan zelfs zijn dat je nu een soort angst voelt wanneer je aan die persoon later denkt. “Gaat ze het wel goed hebben? Zal zij wel weten wat ze wilt in het leven, want ik weet het nog helemaal niet!”

We kunnen ons intens druk maken over onze toekomstige zelf. Herken je dit? Volgens Aristotle is de afstand tussen de JIJ nu en de JIJ in de toekomst anders dan je misschien wel denkt. En dat is goed nieuws! Hij legt dit uit aan de hand van de eikel en de eikenboom.

Wil jij de eikel en de eikenboom in jezelf ontdekken? Dan is deze aflevering voor jou.

Heb je mooie inzichten uit deze aflevering gehaald? Hoe je van eikel tot eik groeit? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Gelijk aan de slag om jouw leven meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht. Tijdens deze workshop onderzoek je wat er echt voor jou toe doet in het leven en wat je intens blij maakt. Aan de hand van fijne mindfulness oefeningen en leuke experimenten ontdek je welke 5 waarden het meest belangrijk voor je zijn. Deze waarden vormen samen jouw levenskompas.

Je leert hoe je dit levenskompas kunt toepassen om je leven elke dag een beetje meer JIJ te maken. Wanneer je dit gaat toepassen in je dagelijks leven zul je merken dat stress vermindert, voldoening in je dag groter wordt, je je krachtiger gaat voelen en dat je meer vanuit jeZelf leeft, plant en ACTie onderneemt.

Het wordt een hele fijne, waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. Wil je meer weten of je aanmelden? Stuur me dan ⁠⁠⁠een mail ⁠⁠⁠ of DM via Instagram naar @suzannelommers met onderwerp “Pilot Levenskompas 19-5”. Er is plek voor 8-10 deelnemers. Aanmelden voor 30 April is 15% Early Bird korting.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het ⁠contactformulier⁠ in⁠⁠⁠⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • filosoferen we met Aristotle
  • laat ik mijn spiri wiri kant spreken
  • ontdekken we de eikel en de eikenboom in onszelf
  • hebben we het over richting vinden
  • keuvelen we over de 4 voorwaarden voor een goede ontwikkeling van onze eikenboom
  • bespreken we de waarde van de ACT toolkit

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!