In deze aflevering stellen we de vraag: Mag jij de teugels laten vieren wanneer het je allemaal wat teveel wordt?  Of ga je door, push je jezelf over je grenzen heen? Ben je streng voor jezelf? 

De meivakantie is begonnen. Misschien ga je op vakantie, neem je de tijd en ga je genieten met je gezin? Misschien heb je geen kids, werk je lekker door en knijp je er op een ander moment even tussenuit. Gek genoeg is lang niet iedereen in staat alles te laten zijn, de deur dicht te trekken en te ontspannen. En soms laten de omstandigheden het niet toe. 

Ik kwam mezelf tegen deze week toen er onverwacht iets op ons pad kwam waar we niet omheen konden. Iets dat gevolgen had. Aangezien ik iemand ben die alles wil oppakken dat er in mijn hoofd zit en dat allemaal ook 100% wil doen, kwam ik in de knel. 

Wil je weten wat het was en hoe ik het oploste? En stel jij jezelf ook wel eens de vraag of je de teugels mag laten vieren wanneer het je allemaal wat teveel wordt? Dan is deze aflevering voor jou.  

Heb je mooie inzichten uit deze aflevering gehaald? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Gelijk aan de slag om jouw leven meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht. Tijdens deze workshop onderzoek je wat er echt voor jou toe doet in het leven en wat je intens blij maakt. Aan de hand van fijne mindfulness oefeningen en leuke experimenten ontdek je welke 5 waarden het meest belangrijk voor je zijn. Deze waarden vormen samen jouw levenskompas.

Je leert hoe je dit levenskompas kunt toepassen om je leven elke dag een beetje meer JIJ te maken. Wanneer je dit gaat toepassen in je dagelijks leven zul je merken dat stress vermindert, voldoening in je dag groter wordt, je je krachtiger gaat voelen en dat je meer vanuit jeZelf leeft, plant en ACTie onderneemt.

Het wordt een hele fijne, waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. Aanmelden doe je door mij ⁠⁠⁠een mail ⁠⁠⁠ of DM via Instagram naar @suzannelommers te sturen met onderwerp “Pilot Levenskompas 19-5”. Er is plek voor 8-10 deelnemers. Aanmelden voor 30 April is 15% Early Bird korting.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het ⁠contactformulier⁠ in⁠⁠⁠⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • krab ik mezelf achter mijn oren
  • doe ik het anders dan anders
  • hebben we het over alles 100% willen doen
  • nodig ik mezelf – en jou – uit om lief voor jezelf te zijn
  • daag ik je uit de teugels even te laten vieren, ook als je dat lastig vindt

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!