Plof jij ook zeker 2x per week ‘s avonds ontevreden op de bank omdat je die dag niet aan jezelf bent toegekomen? Je bent hardstikke druk geweest en hebt nog geen 10 minuten tijd voor jezelf gehad? In deze aflevering hebben we het over almaar druk, druk, druk zijn. Bezig zijn met van alles en nog wat en niet met dat wat er voor jou echt toe doet. Hier is een term voor: business. 

We hebben allemaal te kampen met business. We houden dagelijks een hele hoop ballen in de lucht op het werk, maar ook privé met het gezin, het huishouden, en ons sociale leven.

Ons brein evolueert een stuk langzamer dan de veranderingen en uitdagingen die de samenleving biedt die wij vorm gegeven hebben. Hierdoor voelen we ons vaker overprikkeld, moe, uitgeteld, en gebeurt het dus regelmatig dat we met alle to do’s niet aan onszelf zijn toegekomen. 

Heb jij last van business? In deze aflevering gaan we uitgebreid in op altijd druk zijn en ontdek je aan de hand van 4 tips hoe je uit deze gewoonte kunt stappen en je leven meer van jou kunt maken. Luisteren dus!

Heb je mooie inzichten uit deze aflevering gehaald? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Gelijk aan de slag om jouw leven meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht. Tijdens deze workshop onderzoek je wat er echt voor jou toe doet in het leven en wat je intens blij maakt. Aan de hand van fijne mindfulness oefeningen en leuke experimenten ontdek je welke 5 waarden het meest belangrijk voor je zijn. Deze waarden vormen samen jouw levenskompas.

Je leert hoe je dit levenskompas kunt toepassen om je leven elke dag een beetje meer JIJ te maken. Wanneer je dit gaat toepassen in je dagelijks leven zul je merken dat stress vermindert, voldoening in je dag groter wordt, je je krachtiger gaat voelen en dat je meer vanuit jeZelf leeft, plant en ACTie onderneemt.

Het wordt een hele fijne, waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. Aanmelden doe je door mij ⁠⁠⁠een mail ⁠⁠⁠ of DM via Instagram naar @suzannelommers te sturen met onderwerp “Pilot Levenskompas 19-5”. Er is plek voor 8-10 deelnemers. Aanmelden voor 30 April is 15% Early Bird korting.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het ⁠contactformulier⁠ in⁠⁠⁠⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • Leg ik uit wat business precies inhoudt
  • Onderzoeken we wat er achter dat altijd ‘druk, druk, druk zijn’ ligt
  • Maken we weer een kort uitstapje naar ons brein
  • Kijken we wat mindfulness hierin kan betekenen
  • Leer ik je een lichtere manier van plannen, super fijn voor vrouwen
  • Daag ik je uit een experiment aan te gaan
  • Checken we in bij ons levenskompas
  • En hebben we het over het belang van coaching voor je persoonlijke ontwikkeling

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!