Doe jij wel eens iets terwijl je eigenlijk het gevoel hebt dat het je te veel is? In de aflevering van vandaag bespreken we de idee dat JIJ jouw eigen meest belangrijke instrument bent. En stellen we de vraag: Zet jij jezelf op nummer 1?

Het is lang niet altijd makkelijk om goed voor jezelf te zorgen terwijl je als gedreven, soms gestresste en ondernemende levensregisseuse bezig bent om al die ballen in de lucht te houden. We lopen onszelf vaker voorbij dan we zouden willen met gevoelens van frustratie, onvermogen en soms zelfs ziekten als burn-out tot gevolg.

Overal, online en offline, zie je steeds meer mensen praten over Self-care. We zijn ons er meer en meer van bewust dat het ons eigen lichaam, onze Ziel en onze Geest is waarmee we dit leven kunnen leven en ervaren. We passen voeding aan, bewegen en integreren allerhande routines en rituelen, om beter voor dat hele belangrijke instrument te zorgen. Tenminste, dat is de idee, want iets langdurig veranderen blijkt vaak lastiger dan eerder gedacht.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken hoe je ervoor kunt zorgen dat je jezelf toch op nummer 1 zet, hoeveel ballen je ook in de lucht hebt te houden? Dan is deze aflevering voor jou!

Heb je mooie inzichten over jezelf op de eerste plaats zetten? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Gelijk aan de slag om jouw leven meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht (LET OP: 12 mei zoals genoemd in de podcast is 19 mei geworden). Tijdens deze workshop ontdek je jouw Levenskompas en leer je hoe je met behulp van dit kompas je dag elke dag een beetje meer van jou maakt. Je zult merken dat stress vermindert, voldoening in je dag groter wordt en dat je meer vanuit jeZelf leeft, plant en ACTie onderneemt.

Het wordt een hele fijne, waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. Aanmelden doe je door mij ⁠⁠⁠een mail ⁠⁠⁠ of DM via Instagram naar @suzannelommers te sturen met onderwerp “Pilot Levenskompas 19-5”. Er is plek voor 8-10 deelnemers. Aanmelden voor 30 April is 15% Early Bird korting.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het ⁠contactformulier⁠ in⁠⁠⁠⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering:

  • hebben we het over een houtzager en zijn zaag
  • bespreken we self-care als zeer ondergewaardeerde waarde in ons levenskompas
  • leer je dat self-care niet alleen over voeding en bewegen gaat
  • focus op jezelf niet op de buitenwereld
  • gaan we in op wat zelfcompassie met self-care te maken heeft
  • vertel ik je meer over mijn workshop “Ontdek jouw Levenskompas” en hoe deze dag eruit gaat zien.

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op InstagramFacebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!