Vind jij het soms ook zo lastig om iets te veranderen in je leven? In de aflevering van vandaag duiken we in het fenomeen ‘verandering’. We onderzoeken wat maakt dat we het soms zo moeilijk vinden om dingen te veranderen, terwijl verandering eigenlijk zo normaal is in het leven. En je ontdekt dat je een veranderingsspier hebt die je kunt trainen. Hiermee creëer je persoonlijke effectiviteit in het sturen van verandering.

Dus, ben jij klaar met het aanhikken tegen het aangaan van veranderingen in je leven? Dan is deze aflevering voor jou!

Heb je mooie inzichten? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Gelijk aan de slag om jouw leven meer JIJ te maken? 

Doe mee aan de pilot workshop “Ontdek jouw Levenskompas” op 19 mei in Utrecht (LET OP: 12 mei zoals genoemd in de podcast is dus 19 mei geworden). Tijdens deze workshop ontdek je jouw Levenskompas en leer je hoe je met behulp van dit kompas je dag elke dag een beetje meer van jou maakt. Je zult merken dat stress vermindert, voldoening in je dag groter wordt en dat je meer vanuit jeZelf leeft, plant en ACTie onderneemt. Het wordt een hele fijne, waardevolle en liefdevolle dag vol inspiratie en concrete resultaten. Aanmelden doe je door mij ⁠⁠⁠een mail ⁠⁠⁠ of DM via Instagram naar @suzannelommers te sturen met onderwerp “Pilot Levenskompas 19-5”. Er is plek voor 8-10 deelnemers. Aanmelden voor 30 April is 15% Early Bird korting.

Ga je liever op een andere manier samen aan de slag? Meld je⁠⁠⁠⁠ aan voor mijn ⁠gratis video cursus over innerlijke rust⁠. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het ⁠contactformulier⁠ in⁠⁠⁠⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

In deze aflevering: 

  • leer je alles over onze paradoxale relatie met verandering
  • ontdek je wat maakt dat we het soms zo moeilijk vinden om dingen als werk, levensstijl en relaties te veranderen
  • maken we weer een uitstapje naar ons brein
  • gaan we het hebben over een gele ballon
  • leer je dat je een veranderingsspier hebt en die kunt trainen
  • krijg je helder wat de eerste stap is die je hierbij te zetten hebt
  • zie je hoe jouw levenskompas je hierbij kan helpen

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar ⁠⁠⁠deze pagina⁠⁠⁠ te gaan. Dankjewel voor je steun aan deze podcast! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de podcast beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar ⁠⁠⁠https://www.suzannelommers.qa⁠⁠⁠. Laat hier een bericht achter van max. 1 minuut en wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

LINKS:

Connect met me op Instagram, Facebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!