Zie jij ook hoe steeds meer mensen dromen van en streven naar meer, groter, grootst? We zijn altijd bezig met het daar. En dat terwijl het goud van jouw leven hier en nu is en komt uit jezelf. Deze eerste aflevering deelt met je hoe het verkleinen en verrijken van je aandacht naar JIJ hier en nu je brengt naar klein, kleiner, en groots jeZelf zijn. 

Ik wens je ongelooflijk veel luisterplezier. Heb je mooie inzichten? Mail me of deel ze gerust via Instagram met @suzannelommers. Ik vind het hardstikke leuk om met je te connecten en daar met je in gesprek te gaan. 

Heeft deze aflevering je aan gezet en wil je gelijk aan de slag om jouw leven echt meer JIJ te maken? Meld je op ⁠www.suzannelommers.com/gratis⁠ aan voor mijn gratis video cursus over Innerlijke rust met Reconnective healing. En wil je samen onderzoeken hoe ik je kan helpen vul dan het formulier in op ⁠www.suzannelommers.com/contact⁠ en ik mail je om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.  

Heb je al een review achtergelaten? Zo niet, alles wat je hoeft te doen is naar deze pagina te gaan. Dankjewel voor je steun aan de show! Je doet me er een enorm plezier mee en maakt dat de show beter vindbaar wordt.

Heb je een vraag en vind je het leuk om een keer deel uit te maken van een #Q&AEditie van Suzanne Lommers: De Podcast? Alles wat je hoeft te doen is gaan naar https://www.suzannelommers.qa en een bericht achterlaten van max. 1 minuut. En wie weet feature jij met je vraag in een volgende aflevering!

In deze bijzondere aflevering : 

– stel ik mezelf voor
– leg ik het centrale thema van Suzanne Lommers: De Podcast uit
– leer je hoe handig het is je brein te leren kennen 
– ontdek je ‘what the heck’ psychologische flexibiliteit is
– Wat een filmscript hier nu mee te maken heeft
– Hoe je morgen direct krachtig jouw leven een beetje meer JIJ maakt
– Waar ik met deze podcast serie aan bij hoop te dragen

LINKS:

Connect met me op Instagram, Facebook, en LinkedIN
Meld je aan voor mijn gratis mini-cursus innerlijke rust met reconnective healing
Mail me voor een gratis kennismakingsgesprek

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!